2018-06-04 17:45:32
Φωτογραφία για Την 9η Ιουνίου 2018 το καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου
H Ένωση μας για ακόμη μία χρονιά αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας ΝΙΚΟΥ ΖΑΪΜΙΔΗ, ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΦΟΡΟΥ διοργανώνοντας το

καθιερωμένο τουρνουά ποδοσφαίρου την 9η Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρες 17.30-21.00 στα γήπεδα 7Χ7 στα σφαγεία Καβάλας.

Το τουρνουά διοργανώνεται ως ελάχιστος φόρος τιμής στα μέλη της αστυνομικής οικογένειας της Καβάλας οι οποίοι δυστυχώς δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας αλλά ζουν στη μνήμη μας.

Οι άνθρωποι άλλωστε πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε και εμείς δε λησμονούμε τα αδέρφια μας.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσής μας :

Συνάδελφοι,

Η Ένωση μας μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ., έλαβε ομόφωνα την απόφαση πραγματοποίησης του ετήσιου τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη των αδικοχαμένων συναδέλφων μας ΝΙΚΟΥ ΖΑΪΜΙΔΗ, ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΙΦΟΡΟΥ. Το φετινό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την 9 Ιουνίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρες 17.30-21.00 στα γήπεδα 7Χ7 στα σφαγεία Καβάλας. Στο φετινό τουρνουά έχουν δηλώσει συμμετοχή το Α.Τ. Θάσου, Α.Τ. Ελευθερούπολης, Α.Τ. Χρυσούπολης/Α.Τ. Αερολιμένα, ΔΙ.ΑΣ, Τ.Α. Καβάλας και Α.Τ. Καβάλας. Το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει γνωστό τις επόμενες μέρες, κατόπιν κληρώσεως με την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων.


                                 Για   το    Διοικητικό Συμβούλιο

  

 Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γενικός Γραμματέας 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΜΒΡΟΣ                                       ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΘΕΟΤΟΚΗΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ