2018-06-04 19:24:27
Φωτογραφία για Το τέρας με το σχοινί: Πως έπνιξα 60 ταξιτζήδες - Δεν θυμάμαι τα πρόσωπά όλων
Το τέρας με το σχοινί Αυτό είναι το προσωνύμιο που έδωσαν στον 38χρονο κατά συρροή δολοφόνο. Λουίζ Γκρεγκόριο Ραμίρεζ, ο οποίος σε διάστημα 5 ετών σκότωσε 60 (!) ταξιτζήδες στην Κολομβία.

O 38χρονος υποστηρίζει ότι δεν είναι ψυχοπαθής.

Εκτίει την ποινή των 34 ετών κάθειρξης στην φυλακή υψίστης ασφαλείας Βαλεντουπάρ.

Όλα του τα θύματα ήταν οδηγοί ταξί - μοτοσικλετών μεταξύ 19 -30 ετών και αυστηρά λιγότερο από 60 κιλά.

Ζητούσε να τον μεταφέρουν μέχρι τα περίχωρα πόλεων όπου έπνιγε τους οδηγούς, μέχρι αυτοί να χάσουν τις αισθήσεις τους. Στη συνέχεια τους έδενε σε δέντρο με ένα πολύπλοκο σύστημα κόμπων που είχε ως αποτέλεσμα τα θύματα να πνίγονται μόνα τους όσο προσπαθούσαν να ελευθερωθούν.

Ο ίδιος περιέγραψε με λεπτομέρειες τον αρρωστημένο τρόπο που βασάνιζε και σκότωνε τα θύματά του.

«Το σύστημα περιλάμβανε τρεις δύσκολους κόμπους. Κάποιος που δεν έχει γνώση κόμπων δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει. Πρώτα, η θηλιά στο λαιμό ενεργοποιείται όταν κινούνται τα χέρια.  Με άλλα λόγια, όταν κάποιος τεντώνει τα πόδια, οι θηλιές γύρω από τους καρπούς ενεργοποιούνται. Αυτές με τη σειρά τους ενεργοποιούν τη θηλιά στο λαιμό που είναι και η πιο γερή. Εάν το άτομο κάνει την παραμικρή κίνηση, η αναπνοή αμέσως κόβεται».

«Δεν θυμάμαι τα πρόσωπα όλων, γιατί σκότωσα πολλούς» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια και προσθέτει ότι δεν θέλει να του δείχνουν φωτογραφίες των θυμάτων.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ