2018-06-21 16:46:15
Φωτογραφία για Αγνώριστος ο προφυλακιστέος Αρτέμης Σώρρας - Αποθεώθηκε από οπαδούς του στα Δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Με μακριά γενειάδα, μαύρο κουστούμι και χειροπέδες ο Αρτέμης Σώρρας μεταφέρθηκε συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ενώπιον του Ανακριτή Με πρωτόγνωρο τρόπο έγινε, από ισχυρή αστυνομική δύναμη, η μεταγωγή του Αρτέμη Σώρρα από τα δικαστήρια, λίγο μετά την προφυλάκισή του για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο ιδρυτής του πολιτικού φορέα κυριολεκτικά φυγαδεύτηκε από ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία, προκειμένου να αποφύγει τους δεκάδες υποστηρικτές της οργάνωσης, που βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, οδήγησε τον προσωρινά κρατούμενο μέσα από το Άλσος της Ευελπίδων, για να βγουν στον κεντρικό δρόμο πίσω από τα δικαστήριο στο ύψος της γέφυρας Μουστοξύδη, όπου τους περίμεναν τα αυτοκίνητα.

Ο Σώρρας βγήκε από το ανακριτικό γραφείο υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, οι οποίοι τον χειροκροτούσαν φωνάζοντας «γεια σου, αρχηγέ» και βρίζοντας εκείνους «που τον οδηγούν στη φυλακή». 

Ο ίδιος απάντησε: «Όλα στα χέρια σας τώρα».

Ο Αρτέμης Σώρρας έχει αρνηθεί τις κατηγορίες σε βάρος του και επεσήμανε ότι θα προσφύγει κατά της προφυλάκισής του στο επόμενο πενθήμερο.

ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προφυλακίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας - Οδηγείται στη φυλακή eviazoom
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ