2018-06-22 14:00:43
Φωτογραφία για 7 λόγοι που φοράτε σουτιέν
Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να φοράνε σουτιέν. Πόσες από αυτές όμως το κάνουν και ποια είναι τα πλεονεκτήματα του;

Αν και δεν υπάρχει τίποτα λάθος φορώντας ή μη φορώντας σουτιέν, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να δείτε αν είναι σωστή η απόφαση που θα πάρετε.

Το στήθος περιέχει κυρίως λίπος, αδένες και συνδετικό ιστό από τα οποία και εξαρτάται για το πόσο στητό θα παραμείνει. Όταν είστε όρθια ή καθιστή, υπάρχει πολλή πίεση σε αυτό. Καθώς επίσης και όταν περπατάτε ή κάνετε κάποια άσκηση, οι ιστοί στο εσωτερικό του μαστού μπορεί να εμφανίσουν μικρό τραυματισμούς, προκαλώντας πόνο και δυσφορία.

Ποιος είναι όμως ο σκοπός του σουτιέν;

Φορώντας σουτιέν κατανέμετε μέρος ή το σύνολο του βάρους του στήθους σας επάνω στους ώμους και στην περιοχή της μέσης. Όταν ένα σουτιέν έχει τοποθετηθεί σωστά, περίπου το 80% αυτού του βάρους μεταφέρεται σε ώμο και μέση. Όταν ένα σουτιέν δεν σας ταιριάζει, το μεγαλύτερο μέρος του βάρους είναι στους ώμους. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, ή πόνος στους ώμους και το λαιμό.


Ωστόσο, οι γυναίκες και τα κορίτσια φορούν σουτιέν για διάφορους λόγους. Παρακάτω είναι μερικοί από αυτούς 1. Απόκρυψη θηλών

2. Καθυστέρηση πτώσης (αλλά δεν την εμποδίζει)

3. Αποτροπή αναπήδησης του στήθους, που έχει ως αποτέλεσμα την αποφυγή του πόνου και της ταλαιπωρίας

4. Κάποια ρούχα εφαρμόζουν καλύτερα

5. Δεν υπάρχει εφίδρωση κάτω από το στήθος

6. Ενισχύει την ομορφιά

7. Αποτρoπή οσφυαλγίας στη σπονδυλική στήλη

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ