2012-06-03 17:33:00
Φωτογραφία για Σαμπάνιες, λουλούδια και… που’ σαι Θανάση...
Μέχρι πρωίας γλέντησε την κατάκτηση του τίτλου ο Θρύλος στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης. Λουλουδοπόλεμος, άφθονη σαμπάνια, συνθήματα και τραγούδι από Αγγελόπουλους και Πρίντεζη στο θρυλικό «μενού» της βραδιάς!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε χθες το βράδυ στον θρόνο του έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια και η ομάδα το γιόρτασε στα μπουζούκια παρέα με τις δύο κούπες, του πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι άρχισαν να εμφανίζονται στο «Fantasia» όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης γύρω στις 2 το πρωί και σιγά σιγά το γλέντι άρχισε να ανάβει.Πολύς κόσμος της ομάδας φυσικά βρέθηκε και εκεί και όλοι μαζί τραγούδησαν συνθήματα για τον Θρύλο! Οι δύο κούπες πήραν θέση στην πίστα και το σύνθημα της… έναρξης δόθηκε από τον αρχηγό της ομάδας Βασίλη Σπανούλη ο οποίος μετά το καλάθι του Παναθηναϊκού, «βομβάρδισε» με λουλούδια και όσους βρέθηκαν γύρω του!

Ενώ το γλέντι βρισκόταν στα… καλύτερά του, ο «V-Span» πήρε και το μικρόφωνο για να αρχίσουν σταδιακά να… ξεθαρρεύουν και οι υπόλοιποι. Ο αρχηγός τραγούδησε το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό…», ενώ λίγο μετά τη σκυτάλη πήραν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που… ερμήνευσαν το «Που ΄σαι Θανάση»! Ακολούθησε ο Γιώργος Πρίντεζης με το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί» και κάπως έτσι, μέσα σε τρελό κλίμα και με τα χαμόγελα να μην σβήνουν από κανένα πρόσωπο παρά την κούραση, κύλησε η βραδιά!

Λίγο πριν τις 06:00 όλα είχαν τελειώσει, με τους τελευταίους παίκτες να αποχωρούν από το κέντρο μετά από μια κατακόκκινη νύχτα που σήμανε την έναρξη μιας κατακόκκινης καινούριας «μέρας» και στο ελληνικό μπάσκετ!

www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ