2012-06-03 17:45:57
Φωτογραφία για Πριγκίπισσα φέσωσε ξενοδοχείο με 6 εκατ. ευρώ και πήγε να το σκάσει!
Παρ ολίγο σκάνδαλο και σύλληψη της στη Γαλλιά. Γνωστή τζαμπατζού και από άλλο φέσι σε ρούχα. Δεν είναι σαν την πριγκίπισσα Κούλα ...από το Ζέλι που πλήρωνε μετρητοίς το Κολωνάκι με τις μίζες των εξοπλιστικών !

Η πριγκίπισα της σαουδαραβικής βασιλικής οικογένειας Μάχα αλ Σουνταϊνί, εντοπίστηκε μαζί με την πολυμελή συνοδεία της την ώρα που επιχειρούσαν να εγκαταλείψουν ένα γνωστό πολυτελές παρισινό κατάλυμα, χωρίς όμως η πριγκίπισα να έχει εξοφλήσει τον "λογαριασμό" -σχεδόν έξι εκατομμύρια ευρώ-, ανέφερε το Σάββατο μια αστυνομική πηγή στο Παρίσι, επιβεβαιώνοντας κατ'αυτόν τον τρόπο το προηγηθέν δημοσίευμα της εφημερίδας 'Λε Παριζιέν'.

Η ίδια πριγκίπισα, που απολαμβάνει διπλωματικής ασυλίας, όμως έχει αποπεμφθεί από τον πρίγκιπα-διάδοχο Ναγιέφ μπεν Αμπντέλ Αζίζ, "είχε καταλύσει στο πολυτελές 'Λε Σανγκρί-λά' στην φημισμένη κεντρική λεωφόρο της Ιένας στη γαλλική πρωτεύουσα, με περίπου 60μελή συνοδεία", γράφει η ίδια εφημερίδα.

Αναφέροντας το ποσό των "σχεδόν έξι εκατομμυρίων ευρώ", ως κόστος διαμονής τους στο 'Λα Σανκγρί-λά', η "Παριζιέν" σημειώνει πως με σκοπό να αποφευχθεί το σκάνδαλο "ζητήθηκε ακόμα και η μεσολάβηση του πρεσβευτή του Ριάντ στο Παρίσι". Πάντως, εκπρόσωπος του 'Λα Σανγκρί-λά', που ρωτήθηκε από το Γαλλικό πρακτορείο, αρνήθηκε να επιβεβαίωσει το εν λόγω δημοσίευμα.

http://www.protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ