2012-06-03 20:52:29
Φωτογραφία για Ούτε χαιρέκακος αλλά ούτε και μαλάκας!
Κυριακή βράδυ και πιο χαλαρά σήμερα τα πράγματα και αποφάσισα να καταθέσω την άποψη μου για το θέμα των αδειοδοτήσεων και κυρίως για αυτό που ΣΙΓΟΥΡΑ θα συμβεί την προσεχή Τετάρτη. Στην συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα είναι δεδομένο ότι η πλειοψηφία των ομάδων θα ψηφίσει υπέρ της αλλαγής των ποινών για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Έξι ομάδες έφαγαν πόρτα θα ζητήσουν αλλαγή των ποινών.

Από την στιγμή που πήρε την άδεια ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο ότι θα ψηφίσει υπέρ της αλλαγής των ποινών ενώ το ίδιο ακριβώς θα κάνουν και οι πράσινοι για να χρυσώσουν το χάπι. Θετικός και ο Αστέρας Τρίπολης και θυμίζω ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας η ψήφος του Μποροβήλου μετρά διπλή αφού εκτελεί χρέη προέδρου.

Σε πρώτη φάση λοιπόν είναι σίγουρο ότι η Σούπερ Λίγκα θα ζητήσει να αλλάξουν οι ποινές και έτσι το ΔΣ της ΕΠΟ θα δεχθεί την πρόταση αφού είναι θετικός ο Πιλάβιος που ελέγχει με δικά του άτομα το ΔΣ της ΕΠΟ. Έτσι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ένα σκάνδαλο που βγάζει από τα ρούχα του δικαίως τους φίλους του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, του Εργοτέλη, του Ατρόμητου, ομάδων δηλαδή που με το σπαθί τους πήραν τις αδειοδοτήσεις.


Πέρα από τον χαβαλέ που όλοι μας κάναμε τις τελευταίες μέρες και με την ομάδα της γειτονιάς αλλά και με κάποιες άλλες, είναι δεδομένο ένα πράγμα: δεν είναι θέμα του αν είναι χαιρέκακος ο ΠΑΟκτσής επειδή δε θέλει να μειωθούν οι ποινές. Απλά δεν θέλει να αισθάνεται ο μαλάκας της υπόθεσης. Γιατί είδε τον περασμένο Γενάρη τον Βιερίνια να φεύγει, τον Κοντρέρας να φεύγει, αν θέλετε και τους μέτριους Αρίας και Σπαντάσιο να φεύγουν και έφυγαν για έναν λόγο: για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την αδειοδότηση. Δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε το κύπελλο με όλους αυτούς ή αν θα πήγαινε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Αλλά αποδυναμώθηκε για έναν λόγο: για να μπορέσει να μην έχει πρόβλημα και με την ΟΥΕΦΑ αλλά και με την ΕΠΟ. Τα κατάφερε με το σπαθί του αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους. Και βλέπει τώρα ομάδες που χρωστούν σε όποιον μιλά ελληνικά, ομάδες που ΔΕΝ έχουν πλήρη φάκελο, να διεκδικούν ΠΡΟΝΟΜΙΑ που δεν δικαιούνται. Αυτό το πρωτάθλημα πλέον είναι πρωτάθλημα-τραβεστί και αυτό είναι δεδομένο. Δυο φορές άλλαξαν τον κανονισμό μέσα σε μια χρονιά και ετοιμάζονται να τον αλλάξουν και για 3η, επειδή απλά έτσι τους βολεύει. Ουσιαστικά επικροτούν την λαμογιά, την κακοδιαχείριση, τα «κανόνια» και τον ωχ-αδελφισμό. Ο ΠΑΟΚ έκανε θυσίες, ο κόσμος τις αποδέχθηκε για να είναι τυπικός στους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. Τώρα βρισκόμαστε ένα βήμα από την νέα αλλαγή .. φύλου στο αδελφίστικο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ