2012-06-03 23:34:03
Φωτογραφία για Καθαρή εντολή στις εκλογές ζήτησε από το Αγρίνιο ο Aλέξης Τσίπρας
"Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ"

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για την υποβαθμισμένη Αιτωλοακαρνανία ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο πρόγραμμα του κόμματος "Καταθέτουμε σήμερα στην κοινωνία και θέτουμε στην κρίση των πολιτών το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Ένα πρόγραμμα αξιοπρέπειας και ελπίδας για το λαό και τον τόπο, ένα επεξεργασμένο, ολοκληρωμένο και συγκεκριμένο, βήμα προς βήμα, σύγχρονο πολιτικό σχέδιο της Αριστεράς.Με την κατάθεσή του, γίνεται, πλέον, ξεκάθαρο, στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, ότι στις 17 Ιουνίου έχουν μία μόνον πραγματική επιλογή: ή το Μνημόνιο ή το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Το αγκίστρι του Μνημονίου έχει πιάσει έναν ολόκληρο λαό. Και γι’ αυτό πρέπει να το βγάλουμε αμέσως τώρα."είπε χαρακτηριστικά"


Χαρακτήρισε τις εκλογές της 17ης Ιουνίου «δημοψήφισμα για το Μνημόνιο», ενώ είπε για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι αποτελούν «ένα κλειστό σύστημα εξουσίας, που οργάνωσε το σάπιο, εξαρτημένο, διεφθαρμένο και ανυπόληπτο πολιτικό κατεστημένο του μεταπολιτευτικού δικομματισμού».

«Βουλιάζει το τρίγωνο της αμαρτίας: οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες και τραπεζίτες, τα κανάλια και οι εγχώριοι εργολάβοι της Τρόικας. Όταν το πολιτικό σύστημα παρακμάζει, δεν μπορεί ούτε να υποβάλει -και πολύ περισσότερο- ούτε να επιβάλει στην κοινωνία την κινδυνολογία του» τόνισε επίσης.

Ξεκάθαρη, ισχυρή εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον ελληνικό λαό να δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ σαφή, ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης της Αριστεράς και κάλεσε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν στις 6 Μαΐου να μην αφήσουν στις 17 Ιουνίου να ψηφίσουν οι άλλοι γι' αυτούς, να πάνε να ψηφίσουν και ταυτόχρονα «να δώσουν θετική ψήφο αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοδευτικής ανασυγκρότησης της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το Μνημόνιο ή το ανατρέπεις ή το εφαρμόζεις και δεσμεύθηκε ότι «εμείς θα το ανατρέψουμε, αμέσως μόλις ανοίξει η νέα Βουλή», ενώ η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα το εφαρμόσουν.
cityvoice.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ