2012-06-04 00:07:17
Φωτογραφία για ΜΑΖΗΣ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ
Ο Δημήτρης Μάζης έμελλε να είναι ο μοιραίος παίκτης στον 5ο τελικό του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Βουλιαγμένη και Ολυμπιακό, αφού έχασε το πέναλτι στην κανονική διάρκεια του αγώνα, μ την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσαλκάνη.

Ο 5ος τελικός, όπως και ο 4ος οδηγείται στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί, η Βουλιαγμένη καταφέρνει να πάρει το παιχνίδι και να στεφθεί πρωταθλήτρια «Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μάζη.

-Τι έφταιξε; «Δεν πήγε η μπάλα στο τέρμα. Ο τερματοφύλακας είδα ότι πήγε από την άλλη, το σούταρα, δεν πήγε εκεί που ήθελα. Έτσι είναι αυτές οι στιγμές», είπε ο Δημήτρης Μάζης που ήταν φέτος από τους πρωταγωνιστές της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού και έμελλε να είναι ο «μοιραίος» παίκτης του σημερινού τελικού.

«Όλη η ομάδα είναι ενωμένη. Έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να χάνουμε και να κερδίζουμε. Όλη την χρονιά παίξαμε σαν ομάδα και χάσαμε ως ομάδα, με το παιχνίδι να κρίνεται στα πέναλτι. Πάντως είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα βρει το δρόμο του την επόμενη χρονιά!», συνέχισε ο Δημήτρης Μάζης.


Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έπαιξε το καλύτερο πόλο, δεν πήρε αυτό που του άξιζε και νομίζω ότι η φετινή πορεία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως έκπληξη γιατί όσα συνέβησαν στην αρχή της χρονιάς δεν πρέπει να απασχολούν παίκτες και προπονητή. Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για να παίρνει τίτλους και οτιδήποτε άλλο, θεωρείται αποτυχία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ