2018-07-04 08:24:10
Φωτογραφία για Εταιρεία «στρατολογεί» έφηβες για πώληση ναρκωτικών στην Αγία Νάπα
Βρετανική εταιρεία προσλαμβάνει κορίτσια στην εφηβεία για να πουλούν το θανατηφόρο ναρκωτικό  «hippy crack» σε νησιά της Μεσογείου, μέσα στα οποία και η Αγία Νάπα, σύμφωνα με την dailymail.

Το ναρκωτικό, το οποίο είναι γνωστό με την ονομασία laughing gas, είναι παράνομο στην Ευρώπη και στην Κύπρο, ενώ ευθύνεται για τον θάνατο οκτώ ανθρώπων στο Ηνωμένο Βασίλειο τον τελευταίο χρόνο.

Η εν λόγω εταιρεία με έδρα το Lancashire προσελκύει εκατοντάδες νέους στη Μεγάλη Βρετανία για να πουλήσουν το ναρκωτικά στην Αγία Νάπα και σε άλλους τουριστικούς προορισμούς, με την υπόσχεση ότι θα εργοδοτηθούν σε διαφημιστική εταιρεία στην οποία «θα περάσουν την περισσότερη ώρα της δουλειά τους γελώντας (laughing)».

Η dailymail θέλοντας να διερευνήσει σε βάθος το θέμα, έστειλε υπό κάλυψη δημοσιογράφο να δουλέψει σε ένα από αυτούς τους προορισμός, αποδεικνύοντας ότι το ναρκωτικό πωλείτο χωρίς να ρωτάνε την ηλικία, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η κατάσταση του πελάτη, χωρίς όριο και αφήνεται να εννοηθεί ότι το ναρκωτικά δεν είναι ακριβώς παράνομο.


Όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, οι έφηβοι που μπορεί να είναι και 16 ετών, πληρώνονται από 20 μέχρι 80 ευρώ για «εργασία» από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 5 τα ξημερώματα.

Μιλώντας με τον εργοδότη η υπό κάλυψη δημοσιογράφος ανακάλυψε ότι οι «εργαζόμενοι» μπορούν να καταναλώνουν όσο αλκοόλ αλλά και laughing gas θέλουν. Μάλιστα, την συμβούλεψε να πλησιάζει τους άντρες πελάτες με σκοπό να πουλάει περισσότερα, παίρνοντας προμήθεια από τις πωλήσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ