2012-06-04 09:54:32
Φωτογραφία για Αγωνία για Νοτιά στην ΑΕΚ
Αγωνία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, αναφορικά με την παρουσία του Νίκου Νοτιά στην Ελλάδα Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης, βρίσκεται στη χώρα μας, προκειμένου να παραστεί στη γιορτή της ελληνικής ναυτιλίας «Ποσειδώνια», η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει το αν θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ, για να βοηθήσει με τη σειρά του την πολύ δύσκολη κατάσταση.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι Ανδρέας Δημητρέλος και Ντέμης Νικολαΐδης, θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν με τον κ. Νοτιά, προκειμένου να τον πείσουν να βοηθήσει και πάλι τους «κιτρινόμαυρους». Είναι προφανές πως στην Ένωση, δεν περιμένουν ο κ. Νοτιάς να πάρει στις πλάτες του όλο το βάρος της ΠΑΕ, ωστόσο θα ήθελαν μια βοήθεια, προκειμένου να ανακουφιστεί το ταμείο και ο σύλλογος να παραμείνει ανοικτός, μέχρι τις εκλογές, οπότε και θα αναλάβει δράση ο Νικολαΐδης, με το πλάνο του.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, καθώς δεν γνωρίζουν τι μετεγγραφές θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν (αν ο σύλλογος είναι ανοικτός), ενώΝίκος Κωστένογλου και Ντανιέλ Μπατίστα, φαίνεται να παλεύουν για τη θέση του προπονητή.

Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ