2012-06-04 10:58:35
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ - ΠΛΑΝΑ 11ΑΔΑΣ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΣ
Οι μέρες για την πρεμιέρα του Euro 2012 (08/08, 19:00) κόντρα στην Πολωνία, πλησιάζουν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να μετράνε αντίστροφα.

Από σήμερα οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος μπαίνουν στο τελικό στάδιο προετοιμασίας τους, ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης κόντρα στην οικοδέσποινα χώρα.

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η σημερινή μέρα για τον Βασίλη Τοροσίδη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ελπίδες να παίξει κόντρα τους Πολωνούς.

Η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδας είναι προγραμματισμένη στις 17:30 στο Λεγκιόνοβο και ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού θα προσπαθήσει να δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Χθες το τεχνικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αποφάσισε να προφυλάξει τον παίκτη, όμως εκτιμούν ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.


Σχετικά με την κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, ακολούθησε κανονικά το χθεσινό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι οι ενοχλήσεις που ένιωθε στην ωμοπλάτη, ανήκουν στο παρελθόν.

Από την πλευρά του, ο Σάντος έδειξε πώς προτίθεται να παρατάξει την Εθνική.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ένας εκ των Σηφάκη ή Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Τοροσίδη (αν δεν έχει πρόβλημα), Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο (διαφορετικά θα είναι δεξιά και στο κέντρο θα είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος) και Χολέμπας (ή Τζαβέλλας).

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Μανιάτης. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Νίνης, ο Γκέκας και μία θέση διεκδικούν Σαλπιγγίδης, Σαμαράς και Φορτούνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ