2012-06-04 11:05:18
Φωτογραφία για Ολοένα και πιο κοντά στην Παρί ο Λαβέτσι!
Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι όπως όλα δείχνουν τη νέα σεζόν ο Εζεκιέλ Λαβέτσι. Διαβάστε για το μήνυμα προς τη σύντροφό του, που επιβεβαιώνει τη μεταγραφή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως θα είναι τελικά η επόμενη ομάδα του Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αργεντινός είναι μία ανάσα από τη μετακίνησή του στη γαλλική πρωτεύουσα και αυτό επιβεβαιώθηκε.

Τόσο ο Ρομπέρτο Σόσα, συμπατριώτης του Λαβέτσι και πρώην παίκτης της Νάπολι, όσο και η κοπέλα του Χαβιέρ Παστόρε, συμπαίκτη του Λαβέτσι στην εθνική Αργεντινής και ποδοσφαιριστή της Παρί, γνωστοποίησαν πως τη νέα σεζόν ο επιθετικός της Νάπολι θα φοράει τη φανέλα των Παριζιάνων.

Συγκεκριμένα ο Σόσα δήλωσε στο Sky Sport Italia: "Μιλώντας με τον Λαβέτσι μέσω μηνυμάτων έμαθα κάτι που ήλπιζα πως δεν είναι αλήθεια, η συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι δεδομένη. Οι φήμες των τελευταίων ημερών δυστυχώς είναι αληθινές. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσει η Νάπολι".

Εν τω μεταξύ, η Κιάρα Πικόνε, κοπέλα του Χαβιέρ Παστόρε, συνεχάρη τη Γιανίνα Σκρεπάντε, σύντροφο του Λαβέτσι, για τη μεταγραφή του γράφοντάς της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: "Είμαι χαρούμενη που θα έρθετε στο Παρίσι. Σας περιμένουμε και θα περάσουμε ευχάριστα μαζί".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ