2012-06-04 11:01:47
Φωτογραφία για Οι νέες εκτός έδρας φανέλες των Λίβερπουλ και Έβερτον
Δείτε τις νέες εκτός έδρας φανέλες των Λίβερπουλ και Έβερτον, οι οποίες έχουν κοινά στοιχεία, αφού είναι μαύρες με χρυσά γράμματα.

Τα αποκαλυπτήρια της νέας της εκτός έδρας εμφάνισης έκανε τα μεσάνυχτα η Λίβερπουλ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Όπως και η νέα εντός έδρας εμφάνισή της έτσι και η νέα εκτός έδρας έχει σημαντικές διαφορές και αυτό οφείλεται στη Warrior, την εταιρία που θα επιμελείται από τη νέα σεζόν τις φανέλες των «κόκκινων» παίρνοντας τη σκυτάλη από την Adidas.

Μπορεί το μαύρο να παρέμεινε όπως και ο χορηγός στο κέντρο της φανέλας, αλλά σε αντίθεση με τη φετινή εμφάνιση εκείνη της νέας χρονιάς έχει και γκρι. Επιπλέον, τα γράμματα δεν είναι ασημένια, αλλά χρυσά. Όσον αφορά τις υπόλοιπες διαφορές, δηλαδή την αλλαγή του σήματος,αυτές έχουν γίνει γνωστές από την παρουσίαση της νέας εντός έδρας φανέλας.

Η φετινή φανέλα της Λίβερπουλ

 

Εν τω μεταξύ, εκτός από τη Λίβερπουλ και η Έβερτον έβγαλε τη δημοσιότητα τη φανέλα που θα φορούν οι παίκτες της εκτός έδρας τη νέα περίοδο. Τα "ζαχαρωτά" επέλεξαν, επίσης, το μαύρο, ενώ και η δική τους φανέλα θα έχει χρυσά γράμματα. Το σήμα του συλλόγου και ο χορηγός δεν έχουν αλλάξει, αλλά πλέον τις νέες φανέλες θα τις σχεδιάζει η Nike και όχι η Le coq sportif.

Η νέα φανέλα της Έβερτον

 

Η φετινή φανέλα της Έβερτον

 

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πνιγμός 65χρονου στην Εύβοια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πνιγμός 65χρονου στην Εύβοια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ