2012-06-04 12:30:04
Φωτογραφία για VIDEO: Φάρσα στο Μαϊάμι με πρωταγωνιστή κανίβαλο
Το Μαϊάμι δεν έχει ξεχάσει την υπόθεση του άστεγου που έφαγε το πρόσωπο ενός άλλου άστεγου ενώ βρισκόταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Την ώρα που η πόλη ακόμα συζητά το τρομακτικό περιστατικό, κάποιος σκέφτηκε να δοκιμάσει την αντοχή των πολιτών.

Στο βίντεο φαίνεται ένας νεαρός να περιπλανιέται στους δρόμους του Μαϊάμι προσποιούμενος το… ζόμπι, φορώντας ένα σκισμένο και αιματοβαμμένο πουκάμισο και κυνηγώντας τους περαστικούς.

Στην αρχή του βίντεο αναφέρεται: «Το Σάββατο 26 Μαΐου ένας γυμνός άνδρας μασούσε το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άνδρα στο κέντρο του Μαϊάμι. Αφού έφτασε η αστυνομία ο άνδρας συνέχισε να μασάει και να γρυλίζει και οι αστυνομικοί χρειάστηκε να ανοίξουν πυρ για να τον σκοτώσουν. Δεν τελείωσε… Ήταν μόνο η αρχή».

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου χαρακτηρίζουν το βίντεο «άρρωστο» και «επικίνδυνο» και σημειώνουν πως ο φαρσέρ είναι τυχερός που δεν δέχθηκε πυρά. Σε κάποιο σημείο του βίντεο φαίνεται ένα από τα υποψήφια «θύματα» να στρέψει το όπλο του προς το «ζόμπι» πριν αρχίσει να τρέχει.

Πάντως η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή στο τέλος του βίντεο καθώς ο φαρσέρ γίνεται από κυνηγός… κυνηγημένος.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο
24wro
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ