2012-06-04 12:43:06
Φωτογραφία για Φουλ για νέα πολυθεσία ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Γράφει ο Γιώργος Ιωαννίδης

Αν αληθεύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στην πιάτσα πως, μετά τις απολύσεις των 21 δημοσιογράφων, ένας από τους ενδιαφερόμενους να καταλάβουν επιτελικές θέσεις στο (Μεγκα)λο κανάλι είναι ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λάζαρος Λασκαρίδης, τότε σίγουρα θα έχουμε μπροστά μας άλλη μια περίπτωση δημοσιογράφου πολυθεσίτη.

Διότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης, χωρίς να έχει παραιτηθεί από τη θεσμική κομματική του θέση, εργάζεται σήμερα, παράλληλα, και... στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή και 13», δίνοντας με τον τρόπο αυτό χειροπιαστό παράδειγμα της ελεύθερης, αδέσμευτης και ανεξάρτητης άσκησης της δημοσιογραφίας.

Στο βιογραφικό του που δημοσιεύεται στην επίσημη  σελίδα του κόμματος (που ούτε το 1% δεν κατάφερε να πιάσει στις εκλογές της 6ης Μαΐου) συνάγεται πως ο Λάζαρος Λασκαρίδης είχε πάντα ισχυρές πλάτες στο προσκηνιακό και στο παρασκηνιακό ΠΑΣΟΚ. Αλλιώς δεν εξηγείται πώς κατάφερε να  θητεύσει  σε έξι (αριθμός 6) γραφεία Τύπου Υπουργείων: Αυτά των Εσωτερικών, του Αιγαίου, της Εθνικής Άμυνας, της Ανάπτυξης, της Υγείας και των Εξωτερικών.Ούτε και η σημερινή διπλή του επαγγελματική απασχόληση.


Στο βιογραφικό του αυτό, εκτός από τα παραπάνω, δεν φαίνεται η περίοδος που εργάστηκε (;;;) με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ, όπως συμβαίνει και με τη θέση που κατείχε στον Αθήνα 984, από την οποία και παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τους «αλεξιπτωτιστές» δήθεν εργαζόμενους εκεί.

Αν δεν πρόκειται για επαγγελματία Πασόκο που λάκισε(;) στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ για να έχει μια ακόμη αργομισθία, θα πρέπει να μάθουμε με τι ανταλλάγματα και γιατί το έκανε, καθώς και τη λειτουργία του στην ενημέρωση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το κόμμα, τώρα μάλιστα που αυτό βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα για τις συμμαχίες και συμπράξεις του. 
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ