2012-06-04 15:31:06
Φωτογραφία για Ο Γκραντ… αποφασίζει για Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό
Από την απάντηση του Αβραάμ Γκραντ στην πρόταση που του έχει καταθέσει επίσημα πλέον ο Ολυμπιακός, θα εξαρτηθεί το μέλλον του Λεονάρντο Ζαρντίμ και το αν θα συνεργαστεί με τους Πειραιώτες. Σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Ισραηλινό, οποίος θα απαντήσει τη Δευτέρα. Αν ο Γκραντ αποδεχθεί την πρόταση του νταμπλούχου Ελλάδας, τότε θα είναι ο νέος του προπονητής, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, ο Ζαρντίμ θα είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το δημοσίευμα της Record:

«Ο Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον Ισραηλινό προπονητή Αβραάμ Γκραντ και του παρουσίασε το πλάνο για τα επόμενα δύο χρόνια, δίνοντας προθεσμία για να δώσει την τελική του απάντηση. Αν ο Αβραάμ Γκραντ αρνηθεί την πρόταση, οι ιθύνοντες των Πρωταθλητών Ελλάδας θα προχωρήσει άμεσα στην υπόθεση του Πορτογάλου, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο Αβραάμ Γκραντ είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να αντικαταστήσει τον πετυχημένο Ισπανό Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά η συνάντηση που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τον εκπρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ, Μοχάμεντ Αφζάλ, άφησε επίσης ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς ο προπονητής έφερε την Μπράγκα στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος».


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα σενάρια θέλουν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να φτάνει στην Ελλάδα τη Δευτέρα, κατόπιν σχετικής συμφωνίας με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ποιος θα μιλήσει για δουλειές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ποιος θα μιλήσει για δουλειές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ