2012-06-04 17:05:02
Φωτογραφία για Στις 11 Ιουνίου το debate Σαμαρά - Τσίπρα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερη ημερομηνία για τη διεξαγωγή της τηλεοπτικής αναμέτρησης είναι η Δευτέρα 11 Ιουνίου.

Η επισημοποίηση της ημερομηνίας θα πραγματοποιηθεί σε νέα συνάντηση που θα έχουν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι τύπου των δύο κομμάτων Γιάννης Μιχελάκης και Πάνος Σκουρλέτης.

Το debate θα γίνει στο στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης και το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι η επιλογή των δημοσιογράφων και οι όροι διεξαγωγής του,

Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα φαίνεται να έχουν ζητήσει μια πιο ελεύθερη συζήτηση σε σχέση με αυτές που είχαν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν, με τη Ν.Δ. να μην διαφωνεί αλλά να θέτει κάποια όρια.

Το ζητούμενο πάντως είναι πως θα αντιδράσουν οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων στην περίπτωση που δεν υπάρξει άλλη τηλεμαχία, καθώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει κάνει λόγο για μεθοδεύσεις.
karfitsa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ