2012-06-04 20:19:08
Φωτογραφία για Η Πολωνία το φαβορί, η Ελλάδα το αουτσάιντερ


Κάτι λιγότερο από 100 ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

Οι περισσότερες από τις ομάδες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τις φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν και πλέον περιμένουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Η κίνηση στις αγορές της Betfair εντείνεται ολοένα και περισσότερο και η πληθώρα αγορών που υπάρχει δίνει πάρα πολλούς λόγος για να γίνει το ανταλλακτήριο ο μοναδικός προορισμός σου στη διάρκεια του Euro!

Στον 1ο όμιλο που μετέχει και η Ελλάδα, το φαβορί για την πρόκριση είναι η Ρωσία που δίνεται σε απόδοση 1.48, ενώ ακολουθεί η Πολωνία που παίζεται στο 1.68, ακολουθώντας μια διαρκή πτωτική πορεία. Μικρή άνοδο σημειώνει τις τελευταίες ημέρες η Τσεχία που προσφέρεται στο 2.44, ενώ το μεγάλο αουτσάιντερ είναι η Εθνική μας που ανταλλάσσεται στο 2.84.

Όσον αφορά τον νικητή του ομίλου και εδώ η Ρωσία είναι η επικρατέστερη, με την τιμή της να είναι στο 2.62, η Πολωνία ακολουθεί στο 3.70, η Τσεχία προσφέρεται στο 4.90 και η Ελλάδα βρίσκεται στο υψηλό 6.60.

Για να βρείτε όλες τις υπόλοιπες αγορές και τα ειδικά στοιχήματα για τον όμιλο της Ελλάδας, αλλά και για τους υπόλοιπους τρεις, αρκεί να επισκεφθείτε το www.betfair.com. Επίσης για πλήρη ενημέρωση για το Euro 2012, αλλά και για τα υπόλοιπα σπορ, μπορείτε να μπείτε στο https://stoixima.betfair.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ