2012-06-04 20:17:25
Φωτογραφία για ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ: ΔΙΚΑΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ
Ο Νάσος Γαλακτερός, μίλησε στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ», για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο άνθρωπος κλειδί σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, αναφέροντας βέβαια και άλλα μυστικά της επιτυχίας.

Ο πρώην παίκτης τψν ερυθρόλευκων είπε αναλυτικά:

«Ο Ολυμπιακός είχε τη συγκέντρωση για να κάνει αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν με το μέρος του η ψυχολογία, κάτι που ήταν πολύ λογικό για να νικήσει. Εκπληκτική εμφάνιση, και για μένα η κορυφαία του, από τον αρχηγό. Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε τα πάντα στο παρκέ. Ξαναλέω όμως ότι τα πάντα σε τέτοια παιχνίδια είναι θέμα ψυχολογίας. Ο Ολυμπιακός ερχόμενος από το Ευρωπαϊκό έχει πλέον άλλο αέρα στο παιχνίδι του. Στο δεύτερο μέρος και εκεί που πάλεψε τα κατάφερε. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δεν γινόταν. Ως εκεί. Ο φετινός Ολυμπιακός φάνηκε ότι στα δύσκολα έχει τη συγκέντρωση για να αντιδράσει σωστά
. Είχε ομαδικό πνεύμα και όλα γίνανε σωστά. Σε όλα αυτά έχει μερίδιο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και ειδικά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Μην είμαστε υπερβολικοί όμως για τις αυξομειώσεις του σκορ. Είναι λογικό, αφού και οι δύο είναι μεγάλες ομάδες και έτσι θα γινόταν. Είναι ένας μεγάλος τελικός», ανέφερε αρχικά ο Γαλακτερός, για να συνεχίσει σχετικά με τον μεγάλο αρχηγό του Θρύλου.

«Συγκεκριμένα, δεν μπορώ να εστιάσω σε κάποιον άλλον παίκτη εκτός από τον Σπανούλη. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και δεν ξέρεις ποιος μπορεί να κάνει τη ζημιά. Όμως όταν έχεις εξαρχής μια βάση, στην οποία ο Σπανούλης λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και βελτιώνει και τους υπόλοιπους, πετυχαίνεις τη συνταγή. Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν και η έδρα που ήταν καταπληκτική, μπορεί και η ψυχολογία. Μπορεί και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να σε στέψουν πρωταθλητή. Δίκαια εκεί που είναι αυτή η ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ