2012-06-04 21:21:32
Φωτογραφία για Ζντένεκ Ζέμαν,ο νέος προπονητής της Ρόμα
Ο Ζντένεκ Ζέμαν θα είναι ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της Ρόμα, όπως έκανε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση η ομάδα της "αιώνιας πόλης"

Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ο Ζντένεκ Ζέμαν αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία της Ρόμα. Ο 65χρονος τεχνικός πέρασε το απόγευμα τις πύλες του αθλητικού κέντρου "Φούλβιο Μπερναρντίνι" στην Τριγκόρια και αφού έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τον σύλλογο έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αυτό είναι το δεύτερο πέρασμά του από τους "τζαλορόσι" καθώς έχει καθήσει στον πάγκο τους και τη διετία 1997-99, με τον Ζέμαν να προέρχεται από μία άκρως πετυχημένη σεζόν στη Serie B όπου και οδήγησε την Πεσκάρα στη μεγάλη κατηγορία μέσω της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα (πίσω από την Τορίνο)

Ο Ζέμαν έχει υπηρετήσει σε πολλές ιταλικές ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του και έχει γίνει διάσημος για τις "φαρμακερές" ατάκες του κατά της Γιουβέντους, ενώ όπως έχει ο ίδιος δηλώσει η Ρόμα είναι η μεγάλη του αδυναμία και με αυτήν θα προσπαθήσει να κλείσει την καριέρα του με ένα σκουντέτο.

Όπως έγινε γνωστό από  την επίσημη Ρόμα, η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης, στις 17:00 (τοπική ώρα).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ