2012-06-04 22:57:13
Φωτογραφία για Στοχεύει σε Μιραλάς η Λιλ
Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει πως η Λιλ θα κινηθεί για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, για να καλύψει το κενό του Αζάρ. Διαβάστε ποιες άλλες ομάδες θέλουν τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Μπορεί ο ίδιος να έχει δηλώσει πολλές φορές πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και πως θέλει να μείνει, όμως οι φήμες που αφορούν ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τον Μιραλάς δεν έχουν τελειωμό.

Η Λιλ ήταν πάντα στο προσκήνιο και το όνομα της έχει ξανακουστεί και έτσι δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να κάνει κάποια κίνηση για τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει μάλιστα η βέλγικη ιστοσελίδα "voetbalnieuws.be", ο γαλλικός σύλλογος θέλει να καλύψει το κενό του Αζάρ που πήγε στην Τσέλσι, με τον άσο των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Βέλγοι δεν ξεχνούν όμως και τις υπόλοιπες ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον διεθνή επιθετικό και αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Μπάγερν και της Λίβερπουλ, ενώ γράφουν και τα κατορθώματα του Μιραλάς με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Να σας θυμίσουμε πως ήταν τέσσερις επιτυχημένες σεζόν στην Λιλ (2004-2008) και γι' αυτό οι ιθύνοντες της ομάδας εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ