2012-06-04 22:51:47
Φωτογραφία για Η θαλάσσια βόλτα των celebrities και τα... απρόοπτα
Για αρκετό καιρό θα θυμούνται τη μικρή περιήγηση στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου της Ελούντας όσοι παραβρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στα εγκαίνια του εικαστικού γεγονότος της χρονιάς, της έκθεσης του Κώστα Τσόκλη στη Σπιναλόγκα.

Σύμφωνα με το Cretalive, οι περισσότεροι από τους προσκεκλημένους ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των διοργανωτών της εκδήλωσης για μια μικρή βόλτα με καΐκι, η οποία όμως λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία.

Αυτό διότι το πρώτο σκάφος που παρέλαβε την ομάδα, λίγο μετά την αναχώρησή του, υπέστη βλάβη, με αποτέλεσμα να μείνει... μεσοπέλαγα και να κληθεί δεύτερο καΐκι για τη μετεπιβίβασή τους.

Στη διάρκεια όμως της μετεπιβίβασης αυτής, ένας σύντομος αλλά έντονος κυματισμός, που προκλήθηκε από τη διέλευση ενός μεγαλύτερου σκάφους, είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, με τα ποτήρια της σαμπάνιας και τα πιάτα με τις φράουλες να φεύγουν προς κάθε κατεύθυνση, τους επιβάτες να προσπαθούν να γλυτώσουν τη βουτιά στη θάλασσα και να κρατηθούν απ' όπου μπορούν...

Ευτυχώς για όλους, το απρόοπτο αυτό συμβάν δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες για κανέναν και η βόλτα συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω εμπόδια.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τον χτύπησαν για 60 ευρώ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τον χτύπησαν για 60 ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ