2018-07-23 15:51:16
Φωτογραφία για Πώς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου το πρωί όταν βιάζεσαι
Ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά όταν πρόκειται για μια πολυάσχολη γυναίκα που θέλει να είναι κομψή όλη μέρα. Τα περισσότερα πρωινά τρέχουμε για να κάνουμε όλες τις δουλειές που έχουμε σημειώσει στο ημερολόγιό μας και δεν μένει χρόνος για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς. Τι γίνεται στις περιπτώσεις όμως που δεν έχουμε χρόνο για ένα όμορφο χτένισμα το πρωί;

Παρακάτω θα βρείτε μερικές έξυπνες συμβουλές για να στεγνώσετε γρήγορα τα μαλλιά σας:

1.Χρησιμοποιήστε Conditioner

Το conditioner όχι μόνο μαλακώνει και βοηθάει στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών μας αλλά συμβάλλει στο να στεγνώσουν πιο γρήγορα.Η σιλικόνη που περιέχει απωθεί το νερό και σφραγίζει την τρίχα. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά σας κατά την διάρκεια που βρίσκεστε στη μπανιέρα και θα παρατηρήσετε αμέσως την διαφορά.

2.Προτιμήστε πετσέτες μικροϊνών

Η απλή πετσέτα δεν είναι ευνοϊκή για τα μαλλιά σας. Προτιμήστε πετσέτες μικροϊνών που απορροφούν διπλάσια ποσότητα νερού χωρίς όμως να τραυματίζουν την τρίχα σας. Τυλίξτε τα μαλλιά σας με την πετσέτα και κρατήστε τη μέχρι να ετοιμαστείτε. Αν ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος, απλά σκουπίστε τα και αφήστε τα να στεγνώσουν με τον φυσικό αέρα. Δεν έχετε πετσέτα μικροίνών; Μια μαξιλαροθήκη μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά.


3.Χρησιμοποιήστε τη σωστή χτένα

Η επιλογή της χτένας είναι σημαντική καθώς μια λάθος αγορά μπορεί να βλάψει την υγεία της τρίχα σας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρειαζόμαστε μια χτένα μικροϊνών ώστε να συμβάλλει στο γρηγορότερο στέγνωμα. Αυτή η χτένα έχει την ιδιότητα να απομακρύνει το νερό που περισσεύει και βαραίνει τα μαλλιά σας.

4. Εφαρμόστε μια πούδρα μαλλιών

Προκειμένου να ενισχύσετε την δράση του conditioner, χρησιμοποιήστε μια πούδρα μαλλιών, ικανή να απορροφήσει την επιπλέον υγρασία. Το συγκεκριμένο προϊόν καταπολεμά το φριζάρισμα και χαρίζει μια ανάλαφρη κίνηση στα μαλλιά σας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ