2012-06-04 23:12:23
Φωτογραφία για Σούπερ πρόταση της Παρί για Ιμπραχίμοβιτς
Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αποκάλυψε ότι η Παρί έχει καταθέσει σούπερ πρόταση στη Μίλαν για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε τί προσφέρει στους Μιλανέζους αλλά και στον Σουηδό σταρ!

Τις τελευταίες ημέρες το ρεπορτάζ της Μίλαν θέλει τον Αντριάνο Γκαλιάνι να πολιορκείται από τη Μπαρτσελόνα για τον ΤιάγκΟ Σίλβα, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι μόνο ο Βραζιλιάνος "μαγνήτης" για μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Απόδειξη σημερινό δημοσίευμα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων, το οποίο φέρνει τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν να δίνουν "γη και ύδωρ" προκειμένου να αποκτήσουν από τους Μιλανέζους το μεγάλο επιθετικό "κανόνι" τους, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο τεχνικός διευθυντής της Παρί (και πρώην παίκτης και προπονητής της Μίλαν) Λεονάρντο συναντήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, κάνοντάς του μία πρόταση που δύσκολα θα απορρίψει χωρίς να την σκεφτεί καλά Και αυτό γιατί η Παρί προσέφερε το ποσό των 40.000.000 ευρώ για τον Σουηδό σούπερ σταρ (34.000.000 ευρώ + 6.000.000 σε μπόνους), τον οποίο η Μίλαν είχε αποκτήσει πριν από δύο καλοκαίρια από τη Μπαρτσελόνα δίνοντας 24.000.000 ευρώ.


Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, το οποίο επικαλείται πηγές μέσα από τη διοίκηση των πρωτευουσιάνων, ο Λεονάρντο προτίθεται να συναντηθεί σύντομα με τον μάνατζερ του 30χρονου επιθετικού και να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με "καθαρές" ετήσιες απολαβές για τον παίκτη γύρω στα 9.000.000 ευρώ!

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ