2012-06-04 23:10:33
Φωτογραφία για Αύριο τελειώνει το θέμα Ζαρντίμ για τον Ολυμπιακό
Οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ζαρντίν είναι σε καλό δρόμο και θα συνεχιστούν την Τρίτη, με τους Πειραιώτες να αισιοδοξούν. Ποιος ο ρόλος της Πόρτο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίν, ο οποίος βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην Αθήνα και ξεκίνησε τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport24.gr οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει αισιοδοξία στον Πειραιά πως θα υπάρξει happy end.

Οι συζητήσεις των διοικούντων της Πειραϊκής ΠΑΕ με την πλευρά του Πορτογάλου προπονητή θα συνεχιστούν και την Τρίτη και όπως σας προαναφέραμε υπάρχει μια αίσθηση πως είναι πιθανόν να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο εύκολα, αφού τις τελευταίες ώρες έχει μπει "σφήνα" η Πόρτο, που διεκδικεί τον 38χρονο πρώην προπονητή της Μπράγκα, όμως στον Ολυμπιακό θεωρούν πως όλα θα πάνε καλά.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε τέτοιες περιπτώσεις μέχρι να "πέσουν" οι υπογραφές, ας κάνουμε υπομονή μέχρι την Τρίτη, που θα υπάρξει το νέο ραντεβού και θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ