2012-06-04 23:17:42
Φωτογραφία για Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 5/6
ΚΡΙΟΣ

Γενικά νοιώθετε καλά ακόμα και με έναν Ζυγό που υπήρχε παλιά αδιέξοδος στη σχέση σας, τώρα βλέπετε ότι από την πλευρά του κινείται αλλιώς και σας δίνει και εσάς περιθώρια να πιστέψετε άλλα πράγματα πιο δημιουργικά για την σχέση σας και της εξέλιξη της. Ένα καλό επαγγελματικό νέο θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί περιμένετε εδώ και πολύ καιρό μια καλή εξέλιξη. Αν σχετίζεστε με Αιγόκερω θα προσπαθήσει να σας φέρει στα δικά του μέτρα και σταθμά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεριμνάτε συνέχεια για πράγματα που είναι ήδη τροχοδρομημένα να γίνουν. Εσείς όμως με το υπερβολικό άγχος σας καμιά φορά μπορεί και να χαλάσετε μια ήδη καλή κατάσταση, επειδή οι συνθήκες δεν είναι έτσι όπως τις έχετε μέσα στο μυαλό σας. Ανανεωθείτε από ιδέες και πεποιθήσεις για να μπορέσετε να κάνετε την αλλαγή που θα σας φέρει πρόοδο. Η επαφή με έναν Τοξότη θα σας δώσει τα νέα δεδομένα που χρειάζεστε. Πάντως η ειλικρίνεια είναι απαραίτητη με τον σύντροφό σας αυτή την περίοδο.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μετά την χτεσινή έκλειψη, ίσως είχατε υπερβολικό άγχος. Τώρα όλα τα έντονα συναισθήματα ξεθυμαίνουν και όλα ξαναπαίρνουν την κανονική τους μορφή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Έχετε ερωτική εύνοια αλλά και τύχη από ιδέες οι οποίες είναι πολύ ωφέλιμες και γόνιμες αυτήν την περίοδο. Σίγουρα θα ξεμπλοκάρετε από παλιά πράγματα και η αγάπη θα είναι ο τελικός σας στόχος σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στα ερωτικά. Είναι αναγκαίο να επιλύσετε όλες τις διαφωνίες σας ακόμα και με αυτούς που σας έχουν αδικήσει γιατί έτσι θα εξελιχθείτε σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρέπει να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και να μην κρατάτε μέσα σας κρυμμένα πράγματα γιατί δεν βοηθάνε μια σχέση σας η οποία είναι σε φάση που χρειάζεται να της δώσετε καύσιμο για να προχωρήσει γιατί αλλιώς θα τελματώσει από μόνη της. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, χωρίς να σκέφτεστε «είμαι ευάλωτος, θα πληγωθώ». Μέσα στον χώρο της δουλειάς σας χρειάζεστε περισσότερη πληροφόρηση αλλά και ελευθερία. Ένας Αιγόκερως σας δίνει πάντως αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ

Συνεχίζεται η εύνοια μέσω φίλων και γνωστών, όμως δεν πρέπει καθόλου να απομακρύνεστε από τον στόχο σας γιατί τώρα ήρθε η ώρα να δουλέψετε σωστά και με οικονομικό αποτέλεσμα υπέρ σας. Πάντως όσο περισσότερο ανοίγεστε τόσο θα σας παρουσιάζονται ευκαιρίες. Η ερωτική σας ζωή έχει μπει σε μια τάξη και ίσως είναι η καλύτερη περίοδος για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Ελέγξτε και μια και δυο φορές τις πληρωμές σας και τις οικονομικές συνεργασίες μέσω τρίτων γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγωνίζεστε για ένα καλύτερο αύριο και ίσως να έχετε υπερβάλει σε επικοινωνιακό επίπεδο που σημαίνει είτε ότι έχετε ανοιχτεί παραπάνω σε άτομα που μάλλον δεν χρειαζόταν ή ότι δεν βάλατε όρια και τώρα οι υπάρχουσες συνθήκες δυσκολεύουν. Το θέμα είναι να μην γεμίσετε πληροφορίες και τελικά να μην ξέρετε ποιο είναι το σωστό για σας και ποιο το λάθος. Ο Άρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να σας δίνει ενέργεια οπότε μην την σπαταλάτε μόνο για την διατροφή σας και το σώμα σας αλλά και για την καριέρα σας και γενικά για περιπτώσεις που χρειάζονται τόλμη και θάρρος.

ΖΥΓΟΣ

Καταλαβαίνετε ότι έχετε το μαχαίρι, έχετε και το καρπούζι αλλά πρέπει να συγκρατηθείτε και να μην παρασύρεστε από επιφανειακές υποσχέσεις και σχέσεις. Μην αρκεστείτε στα λόγια αλλά στις πράξεις των άλλων γύρω σας. Ό, τι κάνετε είτε εσείς είτε οι άλλοι από αυτά που έχετε σχεδιάσει ή που σας έχουν υποσχεθεί, σε αυτά και μόνο να επενδύσετε. Επανέρχεται η ερωτική σας δύναμη και κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νοιώθετε περίεργα γιατί το περιβάλλον δεν εκφράζει απόλυτα τον εαυτόν σας αλλά να θυμάστε ότι αυτό είναι η μεγάλη σας πρόκληση. Ό, τι δεν κατέχετε καλά είναι αυτό που θα σας δημιουργήσει την ένταση και το ενδιαφέρον να το κατακτήσετε. Οτιδήποτε αποκτάτε με ευκολία ή δεν του δίνετε σημασία ή το βαριέστε εύκολα παρόλο που δεν το αποποιείστε. Είναι ευκαιρία τώρα να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να μάθετε και έναν άλλο τρόπο να κερδίζετε χρήματα μέσω των άλλων ή να απελευθερωθείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μετά την ένταση της έκλειψης τώρα καλό είναι να ξεκουραστείτε και να σχεδιάσετε με εξυπνάδα τους στόχους σας. Όλο και κάποια ιδέα θα έχει πέσει στο τραπέζι από ένα άτομο ή μια παρέα την οποία χρειάζεται να την αξιοποιήσετε άμεσα και να μην περιμένετε να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες. Εσείς τις δημιουργείτε και όχι οι άλλοι. Αυτό αυτόματα παύει να σας κάνει παθητικούς και σας αλλάζει την ρώτα της ζωής σας. Ως Τοξότες έχετε υποχρέωση να το κάνετε και να ρίξετε το βέλος σας ψηλά. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να διαταράχτηκε για λίγο με μικρές εντάσεις αλλά τώρα ξαναμπαίνετε σε σωστούς ρυθμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα παιδιά σας και ένα κομμάτι από την ερωτική σας ζωή σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε τις πεποιθήσεις σας και να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και εύκολοι σε νέες επαφές ή ιδέες οι οποίες είναι αναγκαίες για την δική σας εξέλιξη. Σίγουρα, έχετε την βοήθεια και την αρωγή ενός φίλου που μπορεί να είναι και Τοξότης. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να περιλαμβάνει έναν Κριό ή έναν Δίδυμο. Γενικά, χρειάζεστε ανανέωση για να προχωρήσετε αυτή την περίοδο. Οικονομικά, κάνετε διάφορα ανοίγματα γιατί, ειδικά οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, έχετε τον Πλούτωνα και θέλετε - δε θέλετε έχετε αλλάξει οπτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι περιστάσεις σας ωθούν να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και να γίνετε πιο αισιόδοξοι και περισσότερο παιχνιδιάρηδες. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα σας δημιουργηθεί η διάθεση για ελευθερία αλλά και για προσωπική δράση η οποία θα βγάλει στην επιφάνεια τον αληθινό σας εαυτό. Το φλερτ είναι μέρος της ζωής σας αυτές τις ημέρες και ένα νέο πρόσωπο, ειδικά για τους ελεύθερους, θα προστεθεί στο καρνέ σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Νοιώθετε κάπως μπερδεμένοι αλλά και εξαντλημένοι από τις υπερβολικές επαφές και συζητήσεις οι οποίες είναι πολύ καλές αλλά φαίνεται ότι δεν σας οδηγούν πουθενά. Είναι πολλά τα μηνύματα και τα ερεθίσματα που παίρνετε. Χρειάζεστε χρόνο και τάξη για να κατορθώσετε να μαζέψετε όλες σας τις υποθέσεις και να μην εξαντλείστε από εδώ και από εκεί, ακολουθώντας διάφορα άτομα που λένε το μακρύ και το κοντό τους. Ένα Λιοντάρι μπορεί να σας βοηθήσει, αρκεί να του το ζητήσετε.

www.astrology.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ