2012-06-05 00:50:02
Φωτογραφία για Official Press Conference The Battle 3 [video]
Η κορυφαία διοργάνωση πολεμικών τεχνών στον ελληνικό αθλητισμό... Οι εκλεκτοί των ρινγκ Οι ξεχωριστοί ειδικοί... Οι λαμπεροί καλεσμένοι... Αντίστροφη μέτρηση για το "THE BATTLE III" ...

Ο Mr Battle Στέφανος Κωνσταντινίδης...βρήκε τους καλύτερους χώρους, τους πιο ξακουστούς έλληνες fighters, τα πιο δυνατά σημεία από ξεχωριστούς αθλητές του εξωτερικού και σας υποδέχεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων το Σάββατο 9 Ιουνίου.

Τη συνέντευξη τύπου του '' The Battle III '' που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Living στην Γλυφάδα , παρακολούθησαν πολλοί αθλητές και μεγάλα ονόματα από τον χώρο των πολεμικών τεχνών όπως ο Αλέξανδρος Νικολαίδης, ο διοργανωτής του GFC Γιώργος Βεντούρας, ο Κώστας Αγγελής, ο Alberto Mina, ο Άρης Χατζιακώβου, ο Κώστας Αθανασόπουλος και πολλοί άλλοι.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Αρναούτης ήταν εκεί! Ευχές , θετική ενέργεια και υποστήριξη στον Stam The Showman έδωσε ο κορυφαίος αθλητής, καθώς έκανε και δηλώσεις για τον αγώνα του ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες για πρώτη φορά μπροστά σε ελληνικό κοινό.

Ο Αντώνης Τζώρος άπλωσε την ελληνική σημαία δηλώνοντας ότι θα παίξει και για το εθνικό λάβαρο. Επίσης, προανήγγειλε την κλεισμένη αναμέτρησή του με τον πρωταθλητή του Showtime, Daniel Ghita!
skaouter.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ