2012-06-05 06:45:03
Φωτογραφία για Η εφαρμογή που δίνει… Γαλάζιες Σημαίες
Η αναζήτηση μιας καθαρής παραλίας μπορεί να εξελιχθεί σε Οδύσσεια και μάλιστα χωρίς… Ιθάκη. Αυτό το πρόβλημα θέλησαν να λύσουν... οι δημιουργοί ενός application που δίνει στους – επίδοξους – λουόμενους τις απαραίτητες πληροφορίες για τις καθαρές παραλίες που βρίσκονται κοντά τους.

Μέχρι στιγμής η εφαρμογή καλύπτει μόνο την Καλιφόρνια, αλλά πολύ σύντομα θα προστεθούν παραλίες από ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική και σιγά-σιγά θα υπάρχουν πληροφορίες για παραλίες σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Η εφαρμογή συγκεντρώνει και προβάλλει στοιχεία σχετικά με την καθαρότητα του νερού και της παραλίας. Έτσι δεν χρειάζεται να μαντεύετε εάν η παραλία που έχετε επιλέξει θα είναι καθαρή ή… βούρκος!

Το application δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Waterkeeper Alliance, ενός δικτύου 200 περιβαλλοντικών οργανώσεων από όλο τον κόσμο και είναι διαθέσιμη για κινητά με λογισμικά iOS και Android.

Το αρνητικό της όλης ιστορίας είναι το κατά πόσο οι καθαρές παραλίες θα παραμείνουν καθαρές, εφόσον η εφαρμογή συμβουλεύει τους πάντες να τις επισκεφθούν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ