2012-06-05 09:01:02
Φωτογραφία για Σάλος για CD με 30.000 ρουσφέτια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας!
Η κινητήριος δύναμη του ρουσφετιού στο Πεντάγωνο Από τον Στρατή Μαυρίδη.

Το ρουσφέτι, μέσον, βύσμα, άκρη ή δόντι...τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να επαλειφθεί από την χώρα μας. Η βαθειά πελατειακή σχέση που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον κοινωνικό ιστό έχει στερεά ριζώσει και στον στρατιωτικό χώρο.

Τις τελευταίες μέρες στο χώρο του πενταγώνου διεξάγονται μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των επιτελών των στρατιωτικών γραφείων των...

πρώην αναπληρωτή και υφυπουργού Αμυνας προκειμένου να εξασφαλισθούν οι καλύτερες δυνατές μεταθέσεις μετά την απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Φράγκου να τους απομακρύνει από τις θέσεις που υπηρετούσαν με την παράνομη διαδικασία τις διάθεσης που δεν προβλέπεται από τους ισχύουσα νομοθεσία.

Κατά την διαδικασία των διαγωνισμών και κινδυνεύοντας να μην βρεθεί στην θέση που επιθυμούσε κατώτερος αξιωματικός υπεύθυνος για διετία των κοινωνικών αιτημάτων, κοινώς ρουσφετιών, απείλησε πως θα έβγαζε στον αέρα τα CD με τις 30.000 εξυπηρετήσεις που έχει στα χέρια του εκθέτοντας το πολιτικοστρατιωτικό σύστημα, έφτασε μάλιστα στο σημείο να το διατυμπανίζει στους διαδρόμους. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό, με μιας άνοιξαν όλες οι πόρτες και ο ίδιος μετά της συζύγου τοποθετούνται σε υπηρεσία στο κέντρο της Αθήνας. 

Από press-gr
Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις 18....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις 18....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ