2012-06-05 10:45:03
Φωτογραφία για «Έρχομαι με 1.000 στον Παναθηναϊκό»
Ο Αντρέ Πίντο ξεκαθάρισε ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο υπογράμμισε πως αυτό είναι απόφαση της Πόρτο, ενώ δεν έχει έρθει σε επαφή με τον Φερέιρα. Δεν το τρομάζει κρίση.

Ο Αντρέ Πίντο σχολίασε την πιθανότητα να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό, μίλησε σε αθλητική εφημερίδα για την κρίση στην Ελλάδα τονίζοντας πως δεν απέχει από την οικονομική κατάσταση στην Πορτογαλία, ενώ υπογράμμισε πως όσο αφορά τον ίδιο θα ερχόταν στην Παιανία... χτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ποιος δεν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό; Προσωπικά έρχομαι με... 1.000! Δεν με τρομάζει η κρίση. Η κατάσταση στην Πορτογαλία δεν απέχει και πολύ από αυτή στην Ελλάδα. Θέλω να αποδείξω την αξία μου και να αγωνιστώ στο Champions League.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόφαση της Πόρτο, με τα στελέχη της οποίας δεν έχω συναντηθεί ακόμη. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πρόκειται για έναν καταξιωμένο προπονητή, Χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Προέρχομαι από καλή σεζόν στην Ολανένσε και νιώθω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ