2012-06-05 10:36:02
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Χρυσάφι στα πόδια των Τροϊκανών!
Αυτό και αν είναι είδηση! Χρυσάφι ρίχνουμε στα πόδια των Τροϊκανών προκειμένου να εξοντώνουν ολοένα και περισσότερο τον Έλληνα πολίτη!

Χρυσά μπόνους που φθάνουν τις 25.000 -30.000 ευρώ το μήνα λαμβάνει κάθε μέλος των ειδικών τεχνικών κλιμακίων των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τις πολύτιμες συμβουλές και προτάσεις του προς την ελληνική δημόσια διοίκηση, που αν υλοποιηθούν στο σύνολό τους θα υποβαθμίσουν το επίπεδο διαβίωσης όλων των Ελλήνων πολιτών σε επίπεδο Αφρικής!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, τα χρήματα που εισπράττουν οι ελεγκτές καταβάλλονται μέσω του Κρατικού Προϋπολογισμού και συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με κεφάλαια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τα οποία πιστώνονται στο σκέλος των εσόδων του ΠΔΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το bankingnews.gr τα χρήματα των αμοιβών των ελεγκτών της ΕΕ και του ΔΝΤ προέρχονται από τα κοινοτικά ταμεία. Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ, και το οποίο θα μοιραστούν τα «γκρουπ» της τεχνικής αντιπροσωπίας που κατά διαστήματα έχουν έρθει στη χώρα μας.

Ζήτω τα κορόιδα έτσι; Θα έρθει και εσάς η ώρα σας… Να είστε σίγουροι!

prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ