2012-06-05 12:33:29
Φωτογραφία για «Μπορεί να κάνει πολλά ο Σαββίδης»
Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας, κ. Παναγιώτης Δαϊκούδης και συζήτησε με τους συντελεστές της εκπομπής με αφορμή την χθεσινή του συνάντηση με τον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη. Αναφερόμενος αρχικά στην σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την περιοχή, ο κ. Δαϊκούδης είπε :

«Το Πρόχωμα είναι την περιοχή των Κουφαλίων και δημότες του είναι τα 2 αδέρφια του Ιβάν Σαββίδη ενώ στην ευρύτερη περιοχή κατοικούν πολλοί Σανταίοι, Πόντιοι δηλαδή που ήρθαν εδώ από την περιοχή της Σάντας στον Πόντο. Είχε έρθει πολλές φορές στην περιοχή και είδε μια έκταση που του άρεσε, την αγόρασε και αρχικά έκανε ένα μνημείο για τον πατέρα του, μετά έγινε η εκκλησία και στην συνέχεια ένα πολιτιστικό κέντρο. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα μαζευόμαστε όλοι εκεί και το γιορτάζουμε, αποτίοντας φόρο τιμής στους Ποντίους που χάθηκαν στην μικρασιατική καταστροφή. Αυτή είναι η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την περιοχή»


Συνεχίζοντας ο κ. Δήμαρχος τόνισε :

«Είναι υπέρμετρο το ενδιαφέρον που έχει ο Σαββίδης για τους δικούς του ανθρώπους, που ήρθαν από τον Πόντο. Μιλήσαμε και χθες κάποια στιγμή και μου είπε ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει μια έκταση για να κάνει και ένα νεκροταφείο.Έχει δεσμούς με την περιοχή και έρχεται κάθε χρόνο για να δει τους δικούς του ανθρώπους ενώ φέτος είχε και ο αδερφός του ένα πρόβλημα υγείας αλλά είναι καλά τώρα»

Περιγράφοντας τον Ιβάν Σαββίδη όπως τον έζησε, ο κ. Δαϊκούδης ανέφερε :

«Είναι άνθρωπος με αυξημένες ευαισθησίες για τους δικούς του ανθρώπους και θέλει να επενδύσει για το καλό όλων, και της περιοχής και δικό του. Έτσι είναι οι επιχειρηματίες, δίνουν για να πάρουν στην συνέχεια και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν όλοι, τόσο το καλύτερο, έτσι είναι τα πράγματα, θα πρέπει να υπάρξει ένας συγκερασμός για να προχωρήσουν με τον σωστό τρόπο όλα»

Σε ερώτηση αν είπαν τίποτε για τον ΠΑΟΚ :

«Για τον ΠΑΟΚ δεν είπαμε πολλά, τον ενημέρωσα όμως ότι στην ζώνη ευθύνης του δήμου μας ανήκει το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην Ν. Μεσημβρία. Τον ενημέρωσα και στην συνέχεια το επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, είδε τους χώρους. Πιστεύω ότι αν του δοθεί έδαφος ως επιχειρηματία θα δείξει ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα»

Κλείνοντας, ο κ. Δαϊκούδης είπε :

«Πιστεύω ότι θα σκεφτεί καλά, θα ζυγίσει τα πράγματα και θα κάνει ότι θεωρεί καλύτερο. Προσωπικά θεωρώ ότι θα ήταν ευχής έργο να επενδύσει και στην περιοχή και στον ΠΑΟΚ. Ο αθλητισμός άλλωστε μας δίνει χαρά, ειδικά σε τέτοιες εποχές όπως αυτή οι βιώνουμε τώρα»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ