2012-06-05 13:09:03
Φωτογραφία για Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ομάδα του Άκη
Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήμα FM:

Όσον αφορά στην άποψη "περί παλιάς ΝΔ και νέου ΣΥΡΙΖΑ" ο κ. Γωργιάδης ανέφερε τα εξής:

“Χθες στο twitter μου έστειλαν ένα φοβερό tweet. «Το κόλπο του βαθέως ΠΑΣΟΚ είναι καταπληκτικό. Μετακόμισαν όλοι και κατέλαβαν ένα έτοιμο κόμμα, δηλαδή το ΣΥΡΙΖΑ.» Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς στα αλήθεια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το καινούριο στην πολιτική σκηνή του τόπου μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι το πιο βαθύ, αποκρουστικό και αντιδραστικό ΠΑΣΟΚ. Είναι η ομάδα του Άκη Τσοχατζόπουλου, είναι όλοι εκείνοι οι συνεργάτες που απομυζούσαν το κράτος. Ο Λαφαζάνης, ο Παπαδημούλης και όλοι αυτοί, το παλιό ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, αν δείτε τα εκλογικά αποτελέσματα, πάτωσαν σε σχέση με αυτούς που ήρθαν από το ΠΑΣΟΚ. Δείτε τη Β’ Αθηνών. Ο κ. Παπαδημούλης που έβγαινε με διαφορά επί ΣΥΡΙΖΑ, έχει φάει από τον κ. Κουρουπλή και την κ. Σακοράφα, double και triple score.


Ο ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είναι το βαθύ ΠΑΣΟΚ, οργανωτικά, πολιτικά.  Επειδή είδαν ότι με το πράσινο μπουφάν δεν θα μπορούσαν να πάρουν την εξουσία, έβαλαν το συριζαίικο μπουφάν, που είναι πιο πολύχρωμο, και πάνε να συνεχίσουν να απομυζούν το κράτος, όπως το έκαναν τόσα χρόνια. Πολιτικά, η πρόταση του κ. Τσίπρα την Παρασκευή είναι η επιστροφή στη δεκαετία του ’80, στον κρατικισμό, στις προβληματικές”.

Ερωτηθείς στη συνέχεια σχετικά με το σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις επικείμενες εκλογές, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ απάντησε:

“Αν είναι 1ο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση δεν έχουμε. Η ΔΗΜ ΑΡ έχει πει δεν δέχεται να στηρίξει μονομερή καταγγελία του μνημονίου, το ΚΚΕ δεν δέχεται να συνεργαστεί με το ΣΥΡΙΖΑ, εμείς και το ΠΑΣΟΚ σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε μονομερή καταγγελία του μνημονίου, άρα κυβέρνηση μπορεί να κάνει μόνο με τον κ. Καμμένο. Αλλά ο κ. Καμμένος λέει ότι συμφωνώ με τη μονομερή καταγγελία, αλλά διαφωνώ σε όλα τα άλλα. Είπε ο κ. Τσίπρας ότι θα κάνει μονομερή καταγγελία του μνημονίου. Μη μου πείτε ότι θα γίνει κωλοτούμπας και αυτός;“     
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ... ΖΑΡΝΤΙΜ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ... ΖΑΡΝΤΙΜ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ