2012-06-05 13:38:57
Φωτογραφία για Μέρκελ: Δεν πρόκειται να χαλαρώσει κανένα Μνημόνιο!
Σφαλιάρα στους πολιτικούς απατεώνες της Ελλάδας που τάζουν "επαναδιαπραγμάτευση των Μνημονίων" έστειλε το ίδιο το αφεντικό τους, η Άνγκελα Μέρκελ απειλώντας μάλιστα τους Έλληνες οτι θα τους οδηγήσει στο Ευρωπαικό Δικαστήριο!

Μιλώντας σε κομματική εκδήλωση των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) στο Βερολίνο, η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε σαφές ότι δεν προβλέπεται καμμία χαλάρωση των όρων του Μνημονίου, που έχει ήδη υπογραφεί με τους Έλληνες και ότι, σε αυτή την περίπτωση, η εν λόγω χώρα θα παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Στην ίδια ομιλία της η κυρία Μέρκελ απέρριψε για μια ακόμη φορά τη θέσπιση ευρωομολόγων, αλλά άφησε να διαφανεί ότι προτίθεται να επιδείξει ευελιξία σε ό,τι αφορά την επιβολή ενός φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές και σε μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης στην ευρωζώνη.

Την ίδια ώρα αυτοί που έχουν υπογράψει τα Μνημόνια αλυσοδένοντας και φτωχοποιόντας το λαό της χώρας συνεχίζουν να μας κοροιδεύουν μιλώντας για "επαναδιαπραγμάτευση", "η Ευρώπη αλλάζει" και λοιπές παρόμοιες βλακείες.

Την Μέρκελ την ρωτήσατε;
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ