2012-06-05 14:51:30
Φωτογραφία για Σωστός και έντιμος ο ΠΑΟΚ
Ο Χρήστος Πανόπουλος σχολίασε την πιθανή αλλαγή των ποινών για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση και ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και την κίνηση του Δικεφάλου να πουλήσει τον Βιερίνια και τον Κοντρέρας για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση: «Η λογική του ΠΑΟΚ είναι σωστή και έντιμη, όσον αφορά τις πωλήσεις που έκανε τον Ιανουάριο». Καταθέτοντας την δική του άποψη για την αυριανή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα είπε: «Εγώ διαφωνώ με όλη τη φιλοσοφία της Λίγκας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις. Όταν ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και αποφασίζεις ότι οι ομάδες αν δεν πάρουν άδεια πάνε στην Β' Εθνική πρέπει να το τηρείς. Μετά αποφάσισαν ότι δεν πέφτουν και έγιναν αναξιόπιστοι. Τώρα αποφασίζουν αυτό και είναι γελοιότητα. Εγώ δεν εξαιρούμε από αυτό γιατί ανήκω εγώ και η ομάδα μου στο πρωτάθλημα. Έχουμε γίνει αναξιόπιστοι και έχουμε γίνει ένας θίασος.

Το γελοίο της απόφασης είναι ότι η ΕΠΟ αποφασίζει για εμάς. Βέβαια ο κ. Πιλάβιος δεν παίρνει καμία ευθύνη πάνω του όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Απλώς δεν υπήρχε και τώρα λέει ότι πρέπει να η εισηγηθεί η Σούπερλιγκ για αυτό. Αυτά δεν γίνονται πουθενά».


Για τη λύση που προτείνει ο ίδιος: «Επειδή δεν μπορεί να γίνει ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων, θα κάνουμε μια άλλη πρόταση. Να αυτομαστιγωθούμε ή αλλιώς να τιμωρηθούμε και εμείς και αυτοί που δεν πήραν αδειοδότηση και να παίζουμε όλοι με 22χρονους. Η άλλη λύση είναι να μην τιμωρηθούν καθόλου οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση. Αυτό θα προτείνουμε ως Skoda Ξάνθη.

Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις ψηφοφορίες. Η ίδια η Σούπερλιγκ κάνει λάθη και η ίδια παίρνει αποφάσεις για να τα διορθώσει. Είναι γελοίο όλο αυτό.

Εγώ σας έδωσα λύσεις για όλα τα βαλάντια. Σε αυτό το μπάχαλο που είμαστε και ένα παραπάνω δεν έγινε και τίποτα. Απλώς να γίνει μια επίπληξη και να τους πουν να είστε καλά παιδιά. Εμείς θα προτείνουμε να μην τιμωρηθούνε καθόλου οι ομάδες. Το θέμα της αδειοδότησης θα πρέπει να σταματήσει αφού δεν τηρείται».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ