2012-06-05 14:49:58
Φωτογραφία για Οι έξι παίκτες της ΑΕΚ με… πωλητήριο
Η πώληση παικτών αποτελεί μονόδρομο για την ΑΕΚ, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της, με έξι παίκτες να αποτελούν πόλο έλξης ενδιαφέροντος.

Η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι το λιγότερο τραγική και το να βάλει πωλητήριο σε κάποιους ποδοσφαιριστές αποτελεί ίσως μια από ελάχιστες λύσεις για να πάρει κάποια λεφτά, προκειμένου να γλιτώσει από την καταστροφή. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», έξι είναι οι παίκτες που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον συλλόγων αυτό το καλοκαίρι.

Λεονάρντο

Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος και φαίνεται πως τον παρακολουθούν ομάδες από την Τουρκία και τη Ρωσία. Ετσι, στην Ένωση ελπίζουν πως μπορεί να φτάσει μια πρόταση για τον Λεονάρντο, ο οποίος κοστολογείται κοντά στο ένα εκατ. ευρώ.

Γρηγόρης Μάκος

Το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο Euro 2012 μόνο θετικό μπορεί να είναι, καθώς ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο γερμανικών συλλόγων και μια καλή παρουσία στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας θα ανεβάσουν κι άλλο τις μετοχές του.


Βίκτωρ Κλωναρίδης

Ο 20χρονος μέσος αποτέλεσε τη φετινή αποκάλυψη της ΑΕΚ και ήδη έχει εντυπωσιάσει ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας. Ηδη η Γκενκ έχει εκφράσει ενδιαφέρον, καθώς τον έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια, ενώ κι άλλοι σύλλογοι τον έχουν «τσεκάρει».

Μαυρουδής Μπουγαΐδης

Ο 19χρονος αμυντικός αγωνίστηκε φέτος σε μερικά παιχνίδια δίπλα στον Δέλλα και τον Μανωλά, ενώ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και με την Εθνική Νέων, από όπου φέρεται να τον ξεχώρισε η Βέρντερ Βρέμης.

Ταξιάρχης Φούντας

Προωθήθηκε από την ομάδα Νέων να καλύψει κενά στην πρώτη ομάδα, όμως έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και με σωστή δουλειά μπορεί να εξελιχθεί σημαντικά. Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, ωστόσο στην ΑΕΚ περιμένουν κάτι πιο χειροπιαστό από τις πληροφορίες ενός μάνατζερ, όπως μια πρόταση.

Έλφαρ Χέλγκασον

Αν και αγωνίστηκε μόλις σε δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ, ο Χέλγκασον ίσως επιστρέψει στην Ισλανδία, καθώς υπάρχουν ομάδες που θα τον ήθελαν. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ δεν έχει εξοφλήσει ακόμη την Μπρέινταμπλικ για την απόκτησή του από το περασμένο καλοκαίρι onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ