2012-06-05 14:49:42
Φωτογραφία για Προς Φιορεντίνα ο Μοντέλα μετά το ''διαζύγιο'' με Κατάνια
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κατάνια αποτελεί ο Βιντσέντσο Μοντέλα, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους "ροσατζούρι" και ήδη βρίσκεται κοντά στην επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Χωρίς τον Βιντσέντσο Μοντέλα θα πορευτεί την επόμενη σεζόν η Κατάνια.

Ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να έκανε μία καλή σεζόν με τους "ροσατζούρι", αλλά τελικά αποφάσισε ν' αποχωρήσει.

Εδώ και καιρό βρισκόταν στην πόρτα της εξόδου, καθώς αποτελούσε έναν από τους πρώτους στόχους της Ρόμα. Λόγω της άρνησης του Αντονίνο Πουλβιρέντι, προέδρου της Κατάνια, να αφήσει τον Μοντέλα να φύγει, χάθηκε πολύτιμος χρόνος με αποτέλεσμα η Ρόμα να στραφεί στον Ζντένεκ Ζέμαν.

Ωστόσο, η Κατάνια δεν μπόρεσε ν' αποσοβήσει τη φυγή του Μοντέλα, με τον οποίο απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για να πάρει την ελευθέρας του. Όλα δείχνουν πως ο  37χρονος έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός θα είναι η Φιορεντίνα.

Τέλος, οι "ροσατζούρι" επιβεβαίωσαν το διαζύγιο των δύο πλευρών με την εξής ανακοίνωση: "Η Κατάνια ανακοινώνει πως έχει συμφωνήσει αρχικά στη διακοπή της συνεργασίας της με τον Βιντσέντσο Μοντέλα. Τις επόμενες μέρες θα επιτευχθεί η τελική συμφωνία, με τις δύο πλευρές να δείχνουν κατανόηση".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ