2012-06-05 15:46:13
Φωτογραφία για To χρονικό της ληστείας που έγινε σήμερα το πρωί στην Αμφιάλη
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στην Αμφιάλη. Οι δράστες ήταν 5, οι τρεις από αυτούς κρατούσαν Καλάσνικοφ ενώ οι δύο ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό τους σε σημείο που να μην επιτρέπει την κυκλοφορία διερχόμενων οχημάτων. Η ληστεία έγινε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα τα οποία ήταν αρκετά να πανικοβάλλουν τους πελάτες του καταστήματος. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν έντονες μιας και επικράτησε φόβος, φωνές και κλάματα ωστόσο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Οι ληστές φορώντας αλεξίσφαιρα και κουκούλες κατάφεραν να αποσπάσουν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Αφού διέρρηξαν και το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, διέφυγαν με το αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA το οποίο λίγες ώρες μετά βρέθηκε παρατημένο στην περιοχή του Κορυδαλλού.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε πως οι δράστες φάνηκε να είχαν σχεδιάσει τη ληστεία μιας και ήξεραν που να "χτυπήσουν". Η καταγωγή των ληστών δεν έγινε αντιληπτή αλλά σημειώνεται πως μιλούσαν καλά ελληνικά.

Τα κοσμηματοπωλεία είναι ο πρώτος και εύκολος στόχος και εφιστούμε την προσοχή σε όλους, λένε οι πελάτες που παρευρίσκονταν στο σημείο και ελπίζουν οι ληστές να συλληφθούν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ