2012-06-05 15:57:11
Φωτογραφία για Γεωργιανή οικιακή βοηθός έκλεψε 1 εκατ. ευρώ από επιχειρηματία στην Βούλα
Η ίδια πήρε τα χρήματα αλλά και κοσμήματα και εξαφανίστηκε. Την εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μέσω... facebook και skype.

Η όλη ιστορία ξεκινάει πριν από 8 ημέρες. Ο επιχειρηματίας που μένει στην Βούλα προχωράει στην πώληση μιας βίλας αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τα χρήματα που παίρνει από την πώληση τα πάει στο σπίτι όπου τα βάζει σε χρηματοκιβώτιο. Στο σπίτι όμως απασχολούσε μια γεωργιανή οικιακή βοηθός.

Ένα απόγευμα η οικιακή βοηθός κατάφερε να πάρει το ένα εκατομμύριο ευρώ αλλά και κοσμήματα και εξαφανίστηκε. Από τότε αναζητούσαν τα ίχνη της οι αστυνομικοί.

Ο επιχειρηματίας αφού έκανε καταγγελία στην αστυνομία απευθύνθηκε και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γιατί η γεωργιανή βοηθός όπως είπε ο επιχειρηματίας, χρησιμοποιούσε πολύ συχνά μέσω skype αλλά και στο Facebook. Έτσι οι αρχές επικεντρώθηκαν να εντοπίσουν τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Και τελικά εντοπίστηκε σήμερα σε διαμέρισμα στον Κολωνό.

Μέσα στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί βρήκαν στο πλυντήριο σε σακούλες τα χρήματα ενώ συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα ως συνεργοί της.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ