2012-06-05 16:56:04
Φωτογραφία για Μοίρασαν εισιτήρια στον κόσμο
Την απουσία περιβαλλοντικής πολιτικής από τα προγράμματα των κομμάτων κατήγγειλαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, ενώ το πρωί έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Λίγο αργότερα, στην πλατεία Συντάγματος, μοίρασαν στους περαστικούς εισιτήρια για τις αστικές συγκοινωνίες , τονίζοντας την ανάγκη να ενισχυθούν τα οικολογικά μέσα μεταφοράς.

«Σήμερα, μέρα γιορτής του περιβάλλοντος, εμείς δεν γιορτάζουμε. Συνειδητοποιούμε πόσα ακόμα μένουν να κάνουμε για την προστασία του περιβάλλοντος και πόσα ακόμα πρέπει να ανατραπούν», τόνισε η εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη και πρόσθεσε:

«Εμείς θα είμαστε πάντα παρόντες και θα διαλύουμε κάθε χίμαιρα που θα υπόσχεται πράσινη ανάπτυξη και πολλά ευρώ, θυσιάζοντας τους ανθρώπους και το περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Τάσος Κρομμυδάς, επισήμανε ότι «το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι μόνο το μνημόνιο». «Η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελεί το βασικό πλαίσιο για την πραγματική διέξοδο από την κρίση. Τα συλλογικά αγαθά και η ποιότητα ζωής δεν μπορούν να μένουν στο περιθώριο. Χρειαζόμαστε ταυτόχρονα απαντήσεις για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση της κρίσης» υπογράμμισε ο κ. Κρομμυδάς.
Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ