2012-06-05 17:00:11
Φωτογραφία για H Ελλάδα στα νύχια των εκβιαστών
Σεληνιακή Έκλειψη- Επιχείρηση αποδόμηση Λίγη παρατήρηση και πολλή ανάλυση οδηγούν σε λάθη. Πολλή παρατήρηση και λίγη ανάλυση οδηγούν στην αλήθεια

Η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε την 4η Ιουνίου 2012 στο ζώδιο του Τοξότη ουσιαστικά αποτελεί συνέχεια της Ηλιακής έκλειψης, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαΐου στη μηδενική των Διδύμων και έρχεται να προσδιορίζει τόσο το τι αντίκτυπο έχουν τα γεγονότα της προηγούμενης στην ψυχή των Ελλήνων όσο και τι εσωτερικές ζυμώσεις που γίνονται στο συναισθηματικό κόσμο αυτών. Όπως απεικονίζουν οι αστρολογικές συντελεστές της Σεληνιακής Έκλειψης για την Ελλάδα ο λαός χωρίς αναλύσεις και εξηγήσεις ξέρει αυτό που πρέπει να ξέρει παρά τις οργανωμένες προσπάθειες να πειστεί για κάτι διαφορετικό δηλαδή ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα εύχονταν αλλά όπως θα απεύχονταν.

Πιο συγκεκριμένα ο Ωροσκόπος της Σεληνιακής έκλειψης πάνω στη εξίσωση Άρη/Ουρανού δείχνει ότι η Ελλάδα θα δεχτεί επίθεση από ξένα συμφέροντα αλλά και από ενώσεις που έχουν κοινά οικονομικά και πολιτικά κίνητρα εις βάρος της
. Με ξαφνικές αποφάσεις και αιφνίδιες επεμβάσεις που θα οδηγούν σε μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση τη χώρα θα εντείνουν το κλίμα φόβου και αβεβαιότητας. Παράλληλα ο Ωροσκόπος της έκλειψης πάνω στις εξισώσεις Σελήνης/Πλούτωνα και Ζευς/Κρόνου του προοδευμένου χάρτη της Ελλάδας δείχνει επαφές ηγετών στρατού που εργάζονται παρασκηνιακά για να ευνοηθούν μέσα από το κλίμα ανησυχίας και ρευστότητας που υπάρχει στην Ελλάδα. Παράλληλα η δραστηριοποίηση κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης ή εμφάνισης κάποιας νεότερης είναι πολύ πιθανή.

Οι κινήσεις της Ελληνικής κυβέρνησης προς τα έξω ουσιαστικά θα είναι μέσα στα ίδια πλαίσια, παρά το γεγονός ότι ίσως προσπαθήσουν να τις προβάλλουν με νέο τρόπο ή έτσι ώστε να γίνονται πιο ευρέως κατανοητές. Υποσχέσεις και προσπάθειες για αλλαγή των όρων του μνημονίου και κάθε είδους ρυθμίσεις που αφορούν τη βελτίωση της θέσης που βρίσκεται η Ελλάδα φαίνεται σύμφωνα με την Εξίσωση Ήλιος/Ποσειδώνας = Μc στο προοδευμένο χάρτη της Ελλάδας (αυτοεξαπάτηση, φυγή από την πραγματικότητα) ότι είναι για «τα μάτια του κόσμου» ή για να χαϊδέψουν τα αυτιά του κόσμου ενώ η διάψευση των προσδοκιών θα είναι η έκβαση που θα προκύψει από αυτές τις κινήσεις.

Σύντομα και περιεκτικά, τα σκληρά μέτρα που θα πλήξουν τον Ελληνικό λαό σύμφωνα με τις εξισώσεις Σελήνη=Πλούτωνας/Hades= Σελήνη/Hades = Vulcanus θα προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και θα οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις σε κάθε μορφή εξουσίας. Συμμορίες εγκληματιών θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ενώ η ραγδαία επιδείνωση της ένδειας θα σπρώξει τους πολίτες σε αιφνίδιες αντιδράσεις ενάντια σε κάθε τι που τον καταπιέζει. Παράλληλα προοιωνίζονται προβλήματα που σχετίζονται με νεροποντές σε κάποιες περιοχές αλλά και μολύνσεις ή κίνδυνοι που σχετίζονται με ή από τη θάλασσα και γενικότερα το νερό.

Εν κατακλείδι και αυτή η έκλειψη αποτελεί προπομπό γεγονότων που συνδέονται με την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα στην Ελλάδα και γεγονότα που θα συμβούν στην περίοδο επιρροής της έκλειψης του Νοεμβρίου 2012 και θα έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα πάραυτα όπως έλεγε και ο Χαρίλαος Τρικούπης: Η Ελλάς προώρισθαι να ζήσει και θα ζήσει. 

astrology.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ