2012-06-05 17:28:02
Φωτογραφία για Αν βγεί η ΝΔ χαθήκαμε, υποστηρίζει αναγνώστης
Ακούω πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό για το ότι η επιστροφή στην δραχμή θα είναι η καταστροφή της χώρας, ο όλεθρος κ.λ.π. Δεν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι αλλά αυτό που μπορώ να καταλάβω πια από τα λεγόμενα των οικονομολόγων, (της Ευρώπης και της Ελλάδας) είναι ότι όποια κυβέρνηση και να έρθει στις 18 Ιουνίου η έξοδος από το ευρώ θα είναι αναπόφευκτη.

Αυτό που για μένα έχει σημασία είναι η μέρα μετά και οι όροι με τους οποίους θα βγούμε από το κοινό νόμισμα.

ΟΙ δανειστές μας με κύριο πυλώνα την Γερμανία θέλουν να βγάλουν κυβέρνηση την ΝΔ για να καταφέρουν να αποτελειώσουν το ξεπούλημα της χώρας έτσι ώστε όταν θα έρθει η ώρα να μας διώξουν, (και μάλλον είναι κοντά) αφού δεν θα έχει νόημα πια να μας δίνουν χρήματα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της χώρας μας και έτσι να μην μπορούμε να ανακάμψουμε ποτέ.

Ο κωλοτούμπας Σαμαράς μαζί με τον Βενιζέλο έχει ήδη υπογράψει το ξεπούλημα της χώρας μας και πραγματικά τρομάζω στην ιδέα τι μπορεί να συμβεί αν πάρουν ξανά την κυβέρνηση αυτοί που άδειασαν τα ταμεία και που όπως έχουν αποδείξει δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τον απλό πολίτη παρά μόνο για τους πλουσιους φίλους τους και της εταιρίες τύπου siemens.

Πραγματικά ένα τέτοιο σενάριο με τρομάζει Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ