2012-06-05 18:02:02
Φωτογραφία για Αποκλειστικό: Εξαφανίστηκε 57χρονος από την Καμαρίνα της Πρέβεζας – Έκκληση από την οικογένειά του
Εξαφανίστηκε την Κυριακή από το σπίτι του στην Καμαρίνα της Πρέβεζας ο 57χρονος Κουτσοκέρης Εμανουήλ (Μανώλης). Δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ εδώ Σε απελπισία βρίσκεται η οικογένεια του, καθώς μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει δώσει κάποιο σημείο ζωής ενώ ο τελευταίος που τον είδε ήταν ο γιος του την Κυριακή το μεσημέρι.

Η οικογένεια του και κυρίως τα παιδιά του κάνουν έκκληση μέσω του pamepreveza.gr να δώσει κάποιο σημείο ζωής, ή έστω να κάνει ένα τηλεφώνημα να πει ότι είναι καλά. Επίσης παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με το pamepreveza.gr προκειμένου οι άνθρωποί του να ησυχάσουν και να μην σκέφτονται τα χειρότερα.

Η σύζυγός του μίλησε αποκλειστικά στο pamepreveza.gr και μεταξύ άλλων είπε ότι ο σύζυγος της την μέρα της εξαφάνισης είχε μαζί του πολύ λίγα χρήματα, δεν έλειπαν από το σπίτι ούτε ρούχα, και επίσης δεν έχει πάρει μαζί του τον κινητό του τηλέφωνο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr ο εξαφανισθείς άφησε σημείωμα στον γιό του στο οποίο γράφει μεταξύ άλλων “Δ. … παιδί μου συγνώμη για όλα … φεύγω γιατί μόνο βάσανα και στεναχώριες έχω να δώσω… Συγνώμη μπαμπας … Για σας σας αγαπώ”

Έρευνες για την εξαφάνιση κάνει το τμήμα ασφάλειας Πρέβεζας αλλά το γεγονός του ότι δεν έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο δυσκολεύει τον εντοπισμό του.

Από εκείνη την Κυριακή δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα συγγενικό του πρόσωπο ή φίλο πράγμα που ανησυχεί την οικογένεια του η οποία κάνει έκκληση προς κάθε κατεύθυνση.

(Η φωτογραφία δημοσιεύεται μετά από την άδεια της συζύγου του...)

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tragic!!!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tragic!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ