2012-06-05 18:10:41
Φωτογραφία για Δύσκολη εβδομάδα
Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα από σήμερα ξεκινά για τη μεταβατική διοίκηση του Αρη και ειδικά για τον Αντώνη Ζαμπέτα, που έχει επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος να τρέξει τις εξελίξεις, μέχρι να πάρει σάρκα και οστά το νέο Δ.Σ. 

Το μεγάλο πρόβλημα για την υπηρεσιακή διοίκηση είναι η έλλειψη ρευστού που θα κλείσει μερικά από τα πολλά ανοικτά μέτωπα.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια του τριημέρου πάντως ο Αντώνης Ζαμπέτας και οι συνεργάτες του δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια. Με το πλεονέκτημα που δίνει στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ η γνώση της κατάστασης και των άμεσων αναγκών της ομάδας, έχουν μπει κάποιες προτεραιότητες οι οποίες είναι οι εξής:

1) Να σχηματιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το νέο Δ.Σ. Αν είναι δυνατόν μάλιστα, μέχρι την Παρασκευή να έχουν βρεθεί τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν. Το ενδεχόμενο προσφυγής στο Πρωτοδικείο αποκλείστηκε και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν επιχειρηματίες από την ευρύτερη οικογένεια του Αρη που θα μπουν στη διοίκηση και θα βοηθήσουν και οικονομικά.


2) Να βρεθεί ρευστό ώστε να αντιμετωπιστούν οι άμεσες υποχρεώσεις. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι. Ο Αντώνης Ζαμπέτας δεν αποκλείεται να βρεθεί αύριο στην Αθήνα για σειρά επαφών (ΟΠΑΠ κ.λπ.) σε μια προσπάθεια να βρει ρευστό από προϋπολογισμένα έσοδα της ΠΑΕ, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας και θα επιχειρηθεί άνοιγμα στον κόσμο μέσα από τις πολύ χαμηλές τιμές τους σε συνεργασία με την «ΚΜΑ».

3) Να τακτοποιηθεί η οφειλή προς την Εφορία που εξελίσσεται σε μεγάλο βραχνά εξαιτίας της αλλαγής στάσης της πολιτείας. Οι «κίτρινοι» χρειάζονται τις επόμενες μέρες το ποσό των 400.000 ευρώ, ώστε να καταβληθούν οι δυο δόσεις που έχουν καθυστερήσει και να αποκτήσει ο Αρης φορολογική ενημερότητα και να μη χαθούν οι ρυθμίσεις.

4) Να γίνει κουβέντα με τους παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή και οι οποίες εκδικάζονται στις 11 Ιουνίου (Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ και Σηφάκης). Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ θα προσπαθήσει να κερδίσει χρόνο ή αν βρει τη χρυσή τομή, ζητώντας από τους τέσσερις παίκτες να γίνουν πιο διαλλακτικοί για να πάρουν εν ευθέτω χρόνω τα χρήματά τους. 

5) Τέλος να τεθεί επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν που σχετίζεται με την απόφαση περί άρσης της απαγόρευσης μεταγραφών. Αρα είναι κάτι που θα... τρέξει από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας. Σκοπός είναι να παραμείνει ένας κορμός με τους Ελληνες παίκτες συν τον Ουμπίντες και γι' αυτόν τον λόγο στους παίκτες αυτούς θα γίνει προσπάθεια να δοθούν και κάποια χρήματα.

πηγή : sday.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ