2012-06-05 18:27:31
Φωτογραφία για Δεν ανησυχούν στον Ολυμπιακό
Δεν φαίνεται να φοβούνται στον Ολυμπιακό ενδεχόμενο μπάσιμο άλλου ευρωπαϊκού συλλόγου για την απόκτηση του Γιώργου Πρίντεζη Ωστόσο, μικρή ανησυχία φέρεται να υπάρχει για το ενδιαφέρον των Νιου Γιορκ Νικς, που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ. Στον Πειραιά δεν παίρνουν αψήφιστα το πρόσφατο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της έγκυρης αμερικανικής εφημερίδας «New York Post», η οποία μετά το νικητήριο καλάθι του 27χρονου φόργουορντ στον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στο πρόσωπό του με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Οι Νικς πιστεύουν πως θα μπορούσε να είναι ένας καλός αναπληρωματικός στο ΝΒΑ, αλλά θα μπορούσαν να του προσφέρουν μόνο το μίνιμουμ συμβόλαιο για ένα ρούκι».

Επί της ουσίας, στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν πως βάσει απόδοσης και προσφοράς ο Πρίντεζης ήταν φέτος ο πιο ριγμένος οικονομικά παίκτης στο ρόστερ και ο αδερφοί Αγγελόπουλοι σκοπεύουν να διορθώσουν αυτήν την κατάσταση, χωρίς βέβαια να διαταράξουν τις ισορροπίες
. Συγκρεκριμένα, στο νέο συμβόλαιο που θα του προταθεί θα υπάρχει αύξηση, αλλά σε λογικό επίπεδο. Από εκεί και πέρα, στον Πειραιά θεωρούν πως και λόγω συναισθήματος πολύ δύσκολα ο Πρίντεζης θα έμπαινε στη διαδικασία να αφήσει τον Ολυμπιακό για άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο, ακόμη κι αν του προσφέρονταν περισσότερα χρήματα.

Ο 27χρονος φόργουορντ είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις παικτών που θα απασχολήσουν άμεσα τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ. Η δεύτερη είναι εκείνη του Κώστα Σλούκα, το συμβόλαιο του οποίου επίσης εκπνέει το καλοκαίρι. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε προσπάθεια από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να επεκταθεί η συνεργασία τους, αλλά δεν κατέστη δυνατό να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο στόχος του Ολυμπιακού, που θέλει να διατηρήσει τον 22άχρονο γκαρντ για πολλά χρόνια ακόμα στο ρόστερ, δεν διαφοροποιείται και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται να καθίσουν ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με την πλευρά του Σλούκα, πάντως, η διαφορά, που διαπιστώθηκε στο οικονομικό τον περασμένο Φεβρουάριο δεν είναι απαγορευτική, το μόνο που θα πρέπει να γίνει λοιπόν είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ