2012-06-05 18:23:15
Φωτογραφία για Η τελετή έναρξης του Euro
Περισσότεροι από 800 εθελοντές από 63 χώρες θα συμμετέχουν στην χορογραφία της τελετής έναρξης του Euro 2012 που σχεδίασε ο Ιταλός Μάρκο Μπάλικ και στην οποία συμμετέχει ο Ούγγρος πιανίστας Άνταμ Γκιόργκι

Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι Πολωνοί για τον εναρκτήριο αγώνα του Euro 2012 την προσεχή Παρασκευή (8/6) μεταξύ της Πολωνίας και της Ελλάδας.

Λίγο πριν από το ξεκίνημα του αγώνα (19.00 ώρα Ελλάδος) θα πραγματοποιηθεί τελετή έναρξης του τουρνουά (είκοσι λεπτά πριν την σέντρα) με μια χορογραφία στην οποία θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 800 εθελοντές από 63 χώρες και αναμένεται να την παρακολουθήσουν 150 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Η ιδέα για την τελετή έναρξής του ο Euro 2012 αναπτύχθηκε από τον Ιταλό Μάρκο Μπάλικ, ο οποίος ειδικεύεται στην παραγωγή διαφόρων τέτοιων εκδηλώσεων.

Ο Μάρκο Μπάλικ μεταξύ άλλων σχεδίασε την τελετή έναρξης και λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών του 2006 στο Τορίνο, την τελετή έναρξης των Μεσογειακών αγώνων του 2009 και την τελετή έναρξης του σταδίου "Donbass Arena" στο Ντόνετσκ επίσης το 2009.


Η τελετή θα διαρκέσει περίπου 15 λεπτά και θα συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία, ενώ θα προωθεί τις Εθνικές ομάδες που συμμετέχουν και τις σημαντικότερες αξίες του τουρνουά την ενότητα, το πάθος και την αντιπαλότητα.

Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της τελετής, η παράδοση και η κλασική μουσική θα εισέλθει στο περιβάλλον του αθλητισμού υπό τους ήχους του Ούγγρου πιανίστα, Άνταμ Γκιόργκι, ο οποίος στο παρελθόν ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας σάλας της Ουγγαρίας.

πηγή : sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ