2012-06-05 18:22:02
Φωτογραφία για Ήσυχοι για τα φάρμακά τους οι καρκινοπαθείς στην Κρήτη
Ήσυχοι ... τουλάχιστον για τα φάρμακά τους, μπορούν να είναι οι καρκινοπαθείς στην Κρήτη, καθώς το ΠΑΓΝΗ εξυπηρετεί... τους ασθενείς που διαμένουν στο Ηράκλειο, ενώ επωμίζεται την ευθύνη και άλλων νοσοκομείων που αδυνατούν να προμηθεύσουν φάρμακα στους ασθενείς τους.

"Σε επίπεδο Κρήτης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τώρα και δε θα υπάρξει ούτε το επόμενο 10ήμερο", διαβεβαιώνει ο υπερδιοικητής των νοσοκομείων του Ηρακλείου, Νίκος Κοκκίνης, μιλώντας στο Cretalive, υπογραμμίζοντας ότι εδώ και 1,5 μήνα το ΠΑΓΝΗ έχει "κρατήσει", εξυπηρετώντας τόσο τους εσωτερικούς ασθενείς όσο και τους εξωτερικούς, αλλά και καρκινοπαθείς εκτός Ηρακλείου, στηρίζοντας τα νοσοκομεία άλλων νομών που αδυνατούν να ανταποκριθούν, όπως τα νοσοκομεία Χανίων και Σητεία, από όπου πήγαν στο ΠΑΓΝΗ ασθενείς κι εξυπηρετήθηκαν.

"Το τί μέλλει γενέσθαι κανένας δεν το ξέρει", λέει ο κ.Κοκκίνης, ενώ σε ότι αφορά τα ιατρικά υλικά, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως "πάμε από εβδομάδα σε εβδομάδα", καθώς ο προγραμματισμός των νοσοκομείων δεν μπορεί πια να είναι μακροχρόνιος.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η τελετή έναρξης του Euro
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η τελετή έναρξης του Euro
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ