2012-06-05 18:57:03
Φωτογραφία για K.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς πηγαίνουμε σε διοργανώσεις, να δούμε οι άλλοι…
Πληρωμένη ήταν η απάντηση από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, όταν σε ερώτηση που του έγινε από Πολωνούς η Εθνική Ελλάδας χαρακτηρίστηκε ως η πλέον βαρετή ομάδα, με τον νεαρό άσο, να τονίζει πως οι «γαλανόλευκοι» συμμετέχουν συνεχώς στο Euro, σε αντίθεση με τους Πολωνούς. Στο… πλευρό του άσου της Σάλκε, βρέθηκε και ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος.

Αρχικά, οι δύο παίκτες απάντησαν σε ερωτήματα αναφορικά με τις πρώτες τους εντυπώσεις από την Πολωνία:

Μαλεζάς: «Το ξενοδοχείο είναι πολύ καλό, όπως και οι προπονητικές εγκαταστάσεις. Μακάρι να είχαμε και στην Ελλάδα τέτοια γήπεδα για να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Όλη η αποστολή ευχαριστημένη από τις υπάρχουσες συνθήκες».

Παπαδόπουλος: «Από τη στιγμή που ήρθαμε στην Πολωνία μας υποδέχθηκαν πολύ καλά. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Ήρθαμε εδώ για έναν σκοπό και όπου και να μέναμε το ίδιο θα κάναμε».


Η συνέχεια, αφορούσε τους στόχους της ομάδας:

Παπαδόπουλος: «Ήρθαμε με ένα στόχο να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερο τουρνουά. Να περάσουμε στον επόμενο γύρο και γιατί όχι να πάμε και πιο ψηλά. Είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε. Έχουμε σεβασμό για την Πολωνία και δεν θέλω να μιλήσουμε για κάποιο παίκτη συγκεκριμένα. Εμείς θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο».

Ποιο είναι όμως το κλίμα στην ομάδα;

Μαλεζάς: «Το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Υπάρχει ένα εξαιρετικό μείγμα παικτών και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Παπαδόπουλος: «Είμαστε πολύ δεμένη ομάδα και για να μην λέμε τα ίδια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Έπειτα, οι δύο αμυντικοί μίλησαν για τη μάχη με την Πολωνία:

Παπαδόπουλος: «Έχουμε μελετήσει την Πολωνία, έχουμε σεβασμό για αυτήν, αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς και πιστεύω πως θα πάμε καλά».

Όσο για τον χαρακτηρισμό της πιο βαρετής ομάδας, που έχει η Ελλάδα;

Παπαδόπουλος: «Μπορεί να είμαστε η πιο βαρετή ομάδα, αλλά εμείς βρισκόμαστε συνέχεια στα τελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Να δούμε τώρα την Πολωνία που πάει για πρώτη φορά τι θα καταφέρει».

Μαλεζάς: «Δεν νομίζω ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να μιλάμε για βαρετά και όμορφα. Εμάς μάς ενδιαφέρει μόνο να κερδίζουμε, όχι οι καλλιτεχνίες και όσα λένε οι άλλοι».

Υπάρχει άγχος για την μάχη με την Πολωνία όμως;

Παπαδόπουλος: «Το άγχος είναι στην Πολωνία. Αυτοί παίζουν μπροστά στο κοινό τους. Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε σεβασμό για όλους, αλλά όχι φόβο. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα επόμενα παιχνίδια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Μαλεζάς: «Η Πολωνία θα θέλει να αποδείξει πως αυτή είναι φαβορί για τον όμιλο. Δεν πιστεύω πως θα έχουν άγχος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι και στα άλλα παιχνίδια και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ