2018-08-17 15:11:51
Φωτογραφία για Έπρεπε να δολοφονήσουν τον 25χρονο Έλληνα για να αλλάξει επιτέλους το σχέδιο αστυνόμευσης της περιοχής της Ακρόπολης
Σύμφωνα με πληροφορίες αυξάνονται και παρατείνονται οι περιπολίες από μικτά κλιμάκια, ενώ θα γίνονται επιχειρήσεις «σκούπα»..- Επιθεώρηση στο σημείο από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

To σημείο που έχασε τη ζωή του ο 25χρονος φοιτητής μετά από επίθεση τριών αλλοδαπών ληστών επισκέφθηκε το μεσημέρι ο αρχηγός της Αστυνομίας συνοδευόμενος από υψηλόβαθμους αξιωματικούς.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αριστείδης Ανδρικόπουλος, η αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο αναπληρωτής γενικός αστυνομικός διευθυντής, ο διοικητής της ασφάλειας Αττικής, ο διευθυντής της Αστυνομίας Αθηνών, ο διοικητής της Άμεσης Δράσης έκαναν αυτοψία στο σημείο, μίλησαν με πολίτες σε μια προσπάθεια να αναβαθμιστη το επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης του Φιλοπάππου που όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αποτελεσματικό.

Πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, αναφέρουν  ότι θα υπάρξουν αύξηση περιπολιών από μικτά αστυνομικά κλιμάκια που θα αποτελούνται τόσο από ένστολους και ασφαλίτες, ενώ θα γίνουν και επιχειρήσεις "σκούπα" στα σημεία εισόδου στον χώρο. 


Επίσης γίνεται γνωστό πως επεκτείνονται χρονικά οι περιπολίες καθώς οι συμμορίες χτυπάνε μέχρι αργά τη νύχτα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς...όταν αυτές οι συμμορίες εφόσον δεν θα μπορούν να δρουν στην περιοχή του Φιλοπάππου, θα επιστρέψουν και πάλι στο κέντρο της Αθήνας. Ελπίζουμε αυτό να το έχει αντιληφθεί το αρχηγείο...και να να μην αφήσει να γίνει το ήδη απροσπέλαστο κέντρο των Αθηνών...«πεδίο μάχης»..
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ